Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Silvio Berlusconi Vs giornalisti, socialistas e avvocati (Τις ωφελείται από την απομάκρυνση του Silvio Berlusconi από την εξουσία;)

πηγή: http://macedonia-greece.blogspot.com/

Ακόμα μία επίθεση δέχεται αυτές τις μέρες ο ζωηρούλης Μπερλουσκόνι. Βέβαια στην Ιταλία που είχε βάλει στο κοινοβούλιο την Τστσιολίνα ως βουλευτή, δεν είναι και ισχυρό όπλο να φωτογραφίσεις ημίγυμνα μοντέλα στη βίλα του γνωστού γυναικά Berlusconi.
Μέσω διαστρέβλωσης των λέξεων μίας Μαροκινής πόρνης, αποπειράθηκαν να του ρίξουν και τη ρετσινιά του ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ , μιας και η ρετσινιά του ΕΡΑΣΤΗ σκέτο ... δεν κλονίζει το εκλογικό σώμα.
Αυτό που είναι μοναδικό στην γειτονική χώρα είναι ότι υπάρχουν εισαγγελείς-πράκτορες που έχουν δώσει εντολή να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕIΤΑΙ ο πρωθυπουργός της χώρας (!) μέχρι να ανακαλύψουν κάτι το επιλήψιμο. Μπορείτε να φανταστείτε την τύχη ενός Έλληνα εισαγγελέα που θα παρακολουθούσε τη σεξουαλική ζωή του Παπανδρέου ή του Τσοχατζόπουλου;
Κι όμως είναι ΤΟΣΟ μεγάλα τα συμφέροντα που σχετίζονται με την ενέργεια που αυτή τη στιγμή στην Ιταλία εξελίσσεται μία επίθεση στον Μπερλουσκόνι, από την δικαιοσύνη, την κρατική TV, τις εφημερίδες που ελέγχει η Αμερικανική Πρεσβεία και το σύνολο της δήθεν "ευρωπαϊκής αριστεράς" που όπως και όπως και στη χώρα μας ... λατρεύει το δολάριο και το να εξυπηρετεί αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα.
Τις φωτογραφίες δημοσίευση η "ισπανική" εφημερίδα EL PAIS , ώστε να φανεί ως "ενδοευρωπαϊκός" και "ισπανικός" ο δήθεν προβληματισμός για την ηθική του Μπερλουσκόνι. Μόνο που η "ισπανική" EL PAIS ανήκει και ΤΥΠΙΚΑ σε Αμερικανικά συμφέροντα από τον περασμένο Νοέμβριο. Οι ίδιες εταιρίες συμμετέχουν και στην "Γαλλική" Le Mondeγια αυτό και σχεδόν όλες οι "Ευρωπαϊκές εφημερίδες ... σφυρίζουν "καομπόϊκα τραγούδια"... και αποτελούν ένα συγκεκριμένο δίκτυο προπαγάνδας μέσω του οποίου διοχετεύθηκαν και τα "μυστικά" από το WIKILEAKS.



Έτσι οι "ηθικοί" ΦΟΝΙΑΔΕΣ εκατομμυρίων αμάχων σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Βιετνάμ κλπ ... προβληματίζονται με τα γυμνά μοντέλα στη βίλα του Μπερλουσκόνι. Ο Μπερλουσκόνι φαίνεται ότι βάζει μπροστά τα προσωπικά του συμφέροντα και μετά αυτά της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ των Αμερικανοεβραίων τραπεζιτών και δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί μέχρι να παραιτηθεί. Και χωρίς να είμαστε μάντεις...όπως και στην μετά καραμανλή εποχή ... η επόμενη κυβέρνηση θα σπεύσει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ τις τεράστιες συμφωνίες που έκλεισε ο Sylvio Berlusconi με τον Vladimir Putin.
Για τις συμφωνίες σε ενεργειακό επίπεδο του Μπερλουσκόνι με τον Πούτιν ...έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν. Υπάρχει και σχετικό video που εξηγεί στα αγγλικά τον "καημό" των ΗΠΑ να φύγει άμεσα ο Μπερλουσκόνι πριν ξεκινήσει η υλοποίηση των Ιταλορωσικών σχεδιασμών.



Οι εργατοώρες των εκβιαστών δημοσιογράφων, ο ατελείωτος και πανάκριβος τηλεοπτικός χρόνος και η επιμονή των εκδοτικών κολοσσών που ρίχθηκαν στη μάχη υπέρ της ΠΤΩΣΗΣ του "ανήθικου" Μπερλουσκόνι πρέπει να μας οδηγεί να καταλάβουμε ΠΟΣΟ δημόσιο χρήμα διακυβεύεται. Παρόμοια κατάσταση έχουμε κι εδώ , όπου τα μεγαλύτερα λαμόγια της πολιτικής και του εκδοτικού χώρου... "σκίζονται" για τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη!
Και οι πολιτικάντηδες, οι πειναλέοι βουλευτές της επαρχίας συντάσσονται με τα λαμόγια και προδίδουν τη χώρα με αντάλλαγμα μερικές πενταροδεκάρες.
Χαρίζουν ολόκληρο τον "φούρνο" με αντάλλαγμα ένα ... "κουλουράκι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger