Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Οι παράνομοι λαθροέποικοι είναι οι νέοι νομιμοποιημένοι κάτοικοι της νέας ανασφαλούς πασοκικής μπανανίας που ετοιμάζουν και εμείς τα κορόϊδα που χρηματοδοτούν τους τραπεζίτες, τις πολυεθνικές, το πολιτικό σύστημα και την μετάλλαξη της κοινωνίας μας σε ισλαμιστική-πολυφυλετική.

Ο αποπροσανατολισμός που επιχείρησε ο πασοκικός προπαγανδιστικός μηχανισμός με τον φράχτη για να καλυφθούν οι αντεθνικές του ενέργειες (άσυλο και ιθαγένεια) έχει αποκαλυφθεί πλήρως.

Ενώ απολύονται Έλληνες και Ελληνίδες στο γένος από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, παράλληλα ανοίγονται «οι πόρτες» στους λαθροεποίκους στα σώματα ασφαλείας, στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Το πασοκ έδιωξε 150.000 συμβασιούχους Ελληνίδες και Έλληνες, μπορεί και περισσότερους, και συνεχίζει ακάθεκτο να αυξάνει την ανεργία, ενώ «βολεύει» σε θέσεις «κλειδιά» μέλη του πασοκ (στο άμεσο μέλλον τους ιθαγενοποιημένους «παπανδέλληνες»).
Μήπως οι συμβασιούχοι Έλληνες και Ελληνίδες ορισμένου χρόνου, stage κ.α. «έπρεπε» να απολυθούν για να αντικατασταθούν με τους Ελληνοποιημένους υπαλλήλους που θέλουν οι τραπεζίτες και οι πολυεθνικές;

Μια ακόμη παράμετρος του λαθροεποικισμού είναι η εγκληματικότητα που έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν λόγω της λαθροεισαγωγής «κάθε καρυδιάς καρύδι», του εξοπλισμού των λαθροεγκληματιών, του αφοπλισμού των γηγενών από το πολιτικό σύστημα και της ατιμωρισίας των λαθροεγκληματιών.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: Στα χέρια του ΣτΕ ο νόμος που δίνει ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.

Η ανάρτηση: Στα χέρια του ΣτΕ ο νόμος που δίνει ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.
ακολουθεί παρακάτω:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της θα μετατεθεί για το επόμενο εξάμηνο…, προκειμένου η προσφυγή να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συνταγματικού Δικαστηρίου.
Ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού από το Pass-ok! συνεχίζεται!
Από το Πρώτο Θέμα: “… Τη στιγμή που η κυβέρνηση προαναγγέλει… φράχτες στον Έβρο για να περιορίσει την εισροή λαθρομεταναστών, στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητείται το νομοθέτημα του υπουργείου εσωτερικών για τη χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες “οικονομικούς” μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων πέρασαν λαθραία τα Ελληνικά σύνορα. Το πεδίο όπου αναμένεται να δοθεί η μεγαλύτερη μάχη μεταξύ των αντίδικων στο ΣτΕ είναι το θέμα της χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας στους περίπου 250.000 μετανάστες, οι οποίοι αναμένεται να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο δικαίωμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Η πλήρης εφαρμογή του νόμου Ραγκούση 3838/2010 αναμένεται να ξεκινήσει από το επόμενο καλοκαίρι όταν και οι πρώτοι που πήραν την Ελληνική ιθαγένεια κατά τη διάρκεια του 2010 θα μπορούν να προσληφθούν στο Δημόσιο. Ως εκ τούτου σε λίγα μόλις χρόνια θα μπορούν “οικονομικοί” μετανάστες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, από το Πακιστάν, το Ιράκ ή το Αφγανιστάν να είναι αξιωματικοί στο στράτευμα, να υπηρετούν στην Αστυνομία αλλά και σε μια σειρά από άλλους τομείς του Δημοσίου, ως μόνιμοι ή συμβασιούχοι υπάλληλοι!…”
Πιο χοντρό δούλεμα δεν γίνεται!
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον καινούργιο νόμο περί Απόδοσης ασύλου που ψηφίστηκε στις 12/1/011 χωρίς να απασχολήσει τη δημοσιότητα και που ουσιαστικά ανοίγει διαπλατα τις πόρτες σε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών για να υπαχθούν στο καθεστώς πολιτικού Ασύλου, με τα προνόμια που απορρέουν από αυτό, τους δίνει την ευχέρεια να προβαίνουν άνετα σε διακηρύξεις κενές περιεχομένου για: Φράχτες, φενάκες και πομφόλυγες για ιθαγενείς
Pass-Ok!: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
πηγή: Iστο-λογισμοί
__________________________________________________

πηγή: http://ygro-pyr.blogspot.com


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger