Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η πίστη και η ελπίδα του Ελληνικού λαού θα γυρίσει όταν θα ξεκουμπιστούν οι προδότες από την Ελλάδα και αναλάβουν το τιμόνι της χώρας πραγματικοί πατριώτες και όχι τα νεοπαγκοσμιοπατριωτικά στρατιωτάκια του πολυφυλετισμού, της εξαθλίωσης, του ξεπουλήματος και της εγκληματικότητας-ανασφάλειας.

Αντί οι πολιτικοί την σήμερον ημέρα να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ανερυθρίαστα μας «βομβαρδίζουν» καθημερινά με ψέμματα για να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για την συνεχή εξαθλίωσή μας και το ξεπούλημα της Ελλάδας.


Μας χρεώνουν (οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί) ότι τους ψηφίζαμε, ότι ήμασταν κοπρίτες, αντιπαραγωγικοί, μη Έλλημες, διεφθαρμένοι και ότι άλλο νομίζουν ότι θα μας ρίξει το ηθικό της αντίστασης μας.

Η πίστη και η ελπίδα του Ελληνικού λαού θα γυρίσει όταν θα ξεκουμπιστούν οι προδότες από την Ελλάδα και αναλάβουν το τιμόνι της χώρας πραγματικοί πατριώτες και όχι τα νεοπαγκοσμιοπατριωτικά στρατιωτάκια του πολυφυλετισμού, της εξαθλίωσης, του ξεπουλήματος και της εγκληματικότητας-ανασφάλειας.

Πιστεύετε ότι θα κάνουν ποτε αυτοκριτική οι πολιτικοί και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις σπατάλες και τις κλεψιές τους;
Κανείς δεν πιστεύει ότι θα αποχωριστούν οι πολιτικοί το «βάζο με το μέλι» για να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εκτός αν εξαναγκαστούν από εμάς τους «κοπρίτες», «τους αντιπαραγωγικούς», τους εξαθλιωμένους νεόπτωχους.

Ποιός αναλάμβανε θαρραλέα τις ευθύνες μιας ολόκληρης γενιάς για το κατάντημα που παραδίδει στις νεότερες;

Αν «ποντάρετε» σε πολιτικό θα χάσετε τα λεφτά σας.

Παιδιά μου, χρυσά της Ελλάδος παιδιά, είστε το καμάρι του γένους, η δαφνοστεφανωμένη απαντοχή μας, όμως παιδιά μου σας προδώσαμε, σας πονέσαμε με την υποκρισία μας και σας ευτελίσαμε μέσα σας την έννοια του χρέους, σας χρεώνουμε τις παρεκτροπές σας ενώ είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί τους, σας στερήσαμε την αγάπη, σας αφήσαμε έρμαιους στα κύματα του κατακλυσμού της Βαβυλώνας, σας αναγκάσαμε να ζείτε σε έναν κόσμο απάνθρωπο, ανηλεή και ανοικτίρμονα, σας υποδείξαμε να ακολουθήσετε δρόμους που εμείς δεν βαδίζαμε, σας αφαιρέσαμε την πίστη και την ελπίδα, γκρεμίσαμε από μέσα σας κάθε ιδανικό, και όμως λέμε ότι σας αγαπάμε, ΄σεις με την οξύνειά σας καταλάβατε την ασυνέπειά μας και μας εγκαταλείψατε και δεν μας εμπιστεύεστε πια, δεν θέλετε να ζήσετε μέσα στον κόσμο που εμείς σας ετοιμάσαμε.


το βίντεο το είδα στο: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_5485.html

___________________________________________________________________


πηγή: netakias


ως κοινωνία «πάμε κατά Ισραήλ, ή μάλλον κατά διαβόλου»


  • 5 Ιουνίου 1999
«Ο λαός μας χόρτασε από τα μεγάλα λόγια, ο λαός μας χόρτασε από τις υποσχέσεις, ο λαός μας χόρτασε από τους εκμεταλλευτές. Τους εκμεταλλευτές είτε της δικής του αμέλειας είτε της δικής του αφέλειας, ή τους εκμεταλλευτές της δικής του οξύνοιας. Σήμερα ο λαός θέλει αγωνιστές, ο λαός θέλει ομολογητές, ο λαός θέλει ανθρώπους που παίρνουν τη σημαία των ιδανικών, του Χριστού και την ανυψώνουν».
  • 29 Οκτωβρίου 2002
«Εσείς τι θέλετε να είσθε; Κρέας ή κιμάς; Οι ξένοι θέλουν να μας κάνουν κιμά, ενώ το κρέας είναι στέρεο πράγμα».
  • 29 Μαϊου 2003
«Η Ιστορία διδάσκει πως αυτοί οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ήταν εκείνοι που πάντα ήθελαν το κακό μας. Πολύ πριν από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως η ρωμιοσύνη είχε δοκιμάσει τη φρικτή εμπειρία των φράγκων της Δύσεως που με κάθε τρόπο επεδίωκαν τον αφανισμό της».
  • 5 Απριλίου 2004
«Η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει να μας κάνει χυλό, σούπα, πρόβατα ή μάλλον γαλοπούλες, ώστε κάποιος να μας καθοδηγεί με το καλάμι».
Ο αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι πλέον ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, αλλά εντός των πυλών σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε και θα περάσουμε. Υπογράμμισε, δε, ότι ως κοινωνία «πάμε κατά Ισραήλ, ή μάλλον κατά διαβόλου».
  • 1 Φεβρουαρίου 2006, στη Μητρόπολη Αθηνών
«Οι φίλοι και σύμμαχοι μας υπολογίζουν, όταν είμαστε γενναίοι και διεκδικητικοί. Εάν είμαστε καρπαζοεισπράκτορες, δεν μας υπολογίζει κανένας».
Τότε το έλεγαν κινδυνολόγο κι εθνικιστή, σήμερα ο Ιερώνυμος είδε το Παπανδρέου και το έδωσε την ευχή του. Με τις Υγείες σας (μας)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger