Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η αντεθνική επίθεση και η άμυνα του συστήματος είναι σε εξέλιξη

Η αντεθνική επίθεση και η άμυνα του συστήματος είναι σε εξέλιξη:

Εθνοαποδομητικά σκουπίδια + τεχνητή οικονομική κρίση_κατοχή_εξαθλίωση του λαού + ανασφάλεια_φόβος_εγκληματικότητα_πολυφυλετισμός + Μυστική διπλωματία και φανερά λάθη στην εξωτερική πολιτική = προδοσία της Ελληνικής φυλής.

Άμυνα του συστήματος: πορίσματα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Νομίζουνε ότι μας δουλεύουν με πορίσματα (π.χ. Siemens) που δεν καταλήγουν σε ευθύνες – δημεύσεις των κλεμμένων. (Τα ίδια δεν συνέβησαν στην Αργεντινή πριν κάποια χρόνια; memorias del saqueo)


Memoria Del Saqueo (Social Genocide) Gr Subs from specialk ioa on Vimeo.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (δραχμές και ευρώ).

Επειδή η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση:

Επίθεση: (οικονομική επίθεση της κυβέρνησης στις τσέπες μας):
Αύξηση του ηλεκτρικού, των διοδίων, των εισιτηρίων των Μ.Μ.Μ. και συνολικά του κόστους ζωής ενώ η ανεργία «καλπάζει», κόψιμο μέρους των μισθών και των συντάξεων με ταυτόχρονη νομιμοποίηση του εργασιακού «σκλαβοπάζαρου», ενώ οι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν το «κομπόδεμά» τους αδιαφορώντας για τα πάθη που περνάμε «για να τα φέρουμε βόλτα».

Επίθεση: (κατάληψη της νομικής = συμβολική κίνηση που προκαλεί ανασφάλεια στον Ελληνικό λαό, συμβολική πτώση της παιδείας, κυβερνητική ανοχή - υποστήριξη σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού άλλωστε υφυπουργός της κυβέρνησης έχει προτρέψει τον Ελληνικό λαό να συνηθήσει τις καινούργιες μυρωδιές, και άλλη τους διοργάνωνε φιέστες)
Εγινε μετακίνηση από την Κρήτη λαθροεισβολέων που έγιναν και λαθροκαταληψίες σε πρόσφατα ανακαινισθέν κτίριο της νομικής του πανεπιστημίου Αθηνών με την συνδρομή πρακτόρων του κεφαλαίου.

Επίθεση στην πολυχιλιετή ιστορίκή διαδρομή και μνήμη του Ελληνικού Έθνους από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.
Οι πρόγονοί μας είναι αυτοί που δημιουργήσανε τον παγκόσμιο πολιτισμό.
Έχει γίνει λόγος στο διαδίκτυο για την μια εκπομπή του σκαϊ με τον τίτλο 1821 (αλλαγμένος τίτλος με αρχικό 1821 η γέννηση ενός Έθνους).

Ήξερα ότι θα προβάλλονταν:

α) ανθελληνικά μηνύματα,
β) μηνύματα συμφιλίωσης με τους «γείτονες»,
γ) και ενοχών π.χ. της μόνιμης «καραμέλας» των καραπροοδευτικών για το θάνατο οθωμανών στην Τρίπολη από τους Επαναστάτες ενώ οι οθωμανοί προχώρησαν σε μαζικές γενοκτονίες του Ελληνικού πληθυσμού σε πολλές γεωγραφικές περιοχές της σημερινής επικράτειάς μας π.χ. σφαγή στη Χίο, αλλά και σε εθνοκαθάρσεις στην Μικρά Ασία (περίπου 700.000 σφαγιασθέντες Έλληνες και Ελληνίδες από τις σφαγές και τις Εθνοκαθάρσεις των οθωμανών τα χρόνια της Ελληνικής απελευθερωτικής επανάστασης).

Δεν μου αρέσει να υποβάλλομαι σε προπαγανδιστικά ανθελληνικά ιδεολογήματα που σκέφτηκαν σε think tanks πριν από εμένα για εμένα παρόλα αυτά σκέφτηκα «ας δω κάτι δειγματοληπτικά» για να δω αν υπάρχουν ανακρίβειες.

Και «πέφτω» πάνω στην φράση:
Δεν μπορούσαμε να είμαστε ΠΙΑ φίλοι. (Εννοείται ότι αλλαξα αμέσως κανάλι )

Τελικά ακόμα και με μερικές λέξεις από την σειρά αντιλαμβάνεται κανένας το που το «πάει».
ΦΙΛΟΙ οι σκλαβωμένοι, χαρατσωμένοι Έλληνες και με τους οθωμανούς κατακτητές = Κάποιοι «κακοί παραπλανημένοι άνθρωποι» χάλασαν αυτή την «φιλία».
Οι δύο λαοί ήμασταν φίλοι, άρα βγαίνει αβίαστο το συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν επαναστατικά κινήματα των σκλαβωμένων Ελλήνων που δημιούργησαν πάθη πριν το 1821 και ότι οι μάρτυρες της πίστης όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός, και ο Μπακνανάς ήταν «αντιδραστικά στοιχεία-τρομοκράτες» που κακώς έκαναν και αντιδρούσαν στην εξουσία των καταπιεστικών οθωμανών κατακτητών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger