Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Το αντίδοτο για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

«Η λύση υπάρχει, αλλά εμείς πρέπει να την δούμε και να αποφασίσουμε να την κάνουμε πράξη»


«Το μέλλον μας εξαρτάται από εμάς. Το "σύστημα" θέλει να μας το στερήσει...»


Παίρνοντας αφορμή από την παραπάνω φράση (την διάβασα στο blog Ας Μιλήσουμε Επιτέλους) προτείνω μια συμπληρωματική μέθοδο για να αποκτήσουμε την Ελλάδα που θα ανήκει στον απλό Ελληνικό Λαό.

Ο σύγχρονος δήμος των πολιτών είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να βρεθούν και άλλα κίνητρα ενοποίησης του απλού Ελληνικού Λαού επειδή το σάπιο πολιτικό σύστημα δε θα αφήσει εύκολα την εξουσία και στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει.

Από την μια έχουμε τον μηχανισμό διάλυσης των κρατών (π.χ. το πείραμα της Ελλάδας) μέσω της τεχνητής υπερδιόγκωσης του χρέους από τον υπερδανεισμό, την δράση των διεθνών οργανισμών και των πρόθυμων εργαλείων της παγκοσμιοποίησης.

Από την άλλη πρέπει να βρούμε το αντίδοτο για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο που μας ετοιμάζουν.

Για να αντιστραφούν οι παραπάνω ενέργειες ξεπουλήματος των ονείρων των επόμενων και της τωρινής γενιάς πρέπει να αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός ότι όπως με την τεχνητή υπερδιόγκωση των χρεών γίνεται η στοχοποίηση της Ελλάδας έτσι πρέπει να βρούμε έναν μηχανισμό που θα δράσει σαν άμεσο αντίδοτο στο δηλητήριο του χρέους και σαν «συγκολλητικό» του Έθνους μας.

Η διόγκωση της ανεργίας και η γιγάντωση της τραπεζοκρατίας - εταιριοκρατίας σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους είναι δύο «δυνάμεις» που λειτουργούν παράλληλα ενώ μας συμφέρει σαν πατριώτες να συγκρουστούν.

Το αντίδοτο για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους είναι απλό.

Η χρησιμοποίηση της ανεργίας σαν όπλο για να ρίξουμε τα εργαλεία της παγκοσμιοποίησης ώστε να χτίσουμε το Ελληνικό Εθνικό κράτος.

Η μείωση της ανεργίας του απλού Ελληνικού Λαού πρέπει να αποτελέσει τη λύση και όχι το πρόβλημα σε μια πατριωτική κυβέρνηση για την μείωση της δύναμης των αγορών δηλαδή των τραπεζιτών και των funds έστω και αν αυτό δυσαρεστήσει τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης.

Η ιδέα της μείωσης της ανεργίας με την παράλληλη μείωση της δύναμης των τραπεζιτών πρέπει να βρεί μιμητές και στο εξωτερικό πριν προλάβουν οι προδοτικές κυβερνήσεις να μεταφέρουν περισσότερες εξουσίες από τα κράτη προς τους υπερεθνικούς οργανισμούς αποδυναμώνοντας την θέληση του απλού Ελληνικού Λαού.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το ξεπούλημα της Ελλάδας μας, η εξαθλίωσή μας, και η αντικατάστασή μας από αλλόφυλλους είναι συνειδητές επιλογές των προδοτών της Ελλάδας για την προώθηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.

1 σχόλια:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Ναι παιδιά!!!
Αλλά κάπου πρέπει να βρεθούμε για να ενώσουμε τις φωνές μας. Απόψεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα σαν τα δικά σας πρέπει να ακούγονται, να προσελκύσουν τους Έλληνες που περιφέρονται άσκοπα στο Σύνταγμα, εύκολη λεία και βορρά για τις Ύαινες που εκεί φωλιάζουν και πολλά επικίνδυνα επωάζουν...
Στην Πλατεία Συντάγματος είδα χαβαλέδες αλλά είδα και βλέμματα σε απόγνωση, ανθρώπους που δεν διψούν τόσο για ένα καλύτερο αύριο αλλά για μιά ελπίδα...
Ο ελληνικός λαός ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι συμβαίνει, έχει δει μόνον την διαφορά στην τσέπη του, το ξεπούλημα της χώρας μας και την εξαθλίωση που στην οποία διολισθαίνουμε ακόμη δεν την έχει καταλάβει...
Η Πατρίδα έχει χαθεί σχεδόν χαθεί εννοιολογικά και σε λίγο χάνεται και εδαφικά. Αυτό ο Έλληνας πρέπει να το αντιληφθεί!
Οι φωνές σας πρέπει να ακουστούν ΔΥΝΑΤΑ!
Οι συγκεντρώσεις στις πλατείες δεν πρέπει να είναι το λαϊκό πανηγυράκι που είδα περικυκλωμένο από εμπόρους που γεμίζουν με junk food τα στομάχια και άχυρα τα μυαλά!
Κάντε κάτι να ακουστεί τε, ενώστε τις δυνάμεις σας!
Κι εγώ μαζί σας...

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger