Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Οι γνωστές - άγνωστες μεθοδεύσεις του παρακράτους (riots, αντισυγκεντρώσεις, «πεσίματα», καπέλωμα κ.α.)

Όταν η εμπλοκή των ΜΑΤ με τη ρίψη δακρυγόνων εναντίον των αγανακτισμένων γίνεται απροκάλυπτα ενώ οι άοπλοι αγανακτισμένοι είχαν «πάρει στο κατόπι» τους μασκοροπαλοφόρους προβοκάτορες.
(Κωνσταντίνος: H αστυνομία άρχισε να ρίχνει δακρυγόνα για να σώσει τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους/μολοτοφόρους).

Όταν διαχρονικά οι εξώφθαλμα εγκληματικές ενέργειες των παρακρατικών αντιμετωπίζονται με απάθεια από τα ΜΑΤ ενώ αφήνονται ελεύθεροι να παίζουν το παιχνίδι των προγραμματισμένων ταραχών – riots για να εκτονωθεί η μη ελεγχόμενη ένταση.

Όταν το παρακράτος οργανώνει στοχευμένες αντισυγκεντρώσεις (προστατευμένες από τα ΜΑΤ) εναντίον πατριωτών.

Όταν γνωρίζουν ότι η μη ελεγχόμενη ταυτόχρονη έκρηξη οργής των αγανακτισμένων σε μη ελεγχόμενους από την αστυνομία χώρους (σε αντίθεση με τη πλατεία Συντάγματος που αστυνομοκρατείται) θα οδηγούσε σε γενικευμένες συγκρούσεις με τον κίνδυνο να χάσουν την εξουσία και την οικονομική ευρωστία οι πλούσιες οικογένειες των αναρχομπαχαλάκηδων (http://legal-dictionary.thefreedictionary.com/Civil+strife) .

Όταν οι «πλουσιοαναρχικοί» με τις πλούσιες οικογένειες δεν αποχωρίζονται τα ακριβά ρούχα και τα ακριβά εσώρούχα ούτε στις προβοκάτσιες (σε συνεργασία με τους ασφαλίτες, τους ναρκωμανείς, τους λαθραίους και τους αλήτες) που κάνουν για να σώσουν τα κλεμμένα (από το υστέρημα του απλού Ελληνικού Λαού) των οικογενειών τους από τη δίκαιη οργή του τεχνητά εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού.

Τότε είναι αναμενόμενη η προσπάθεια τρομοκρατίας, επιβολής γνώμης (π.χ. μικροφωνική), καπελώματος και ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης του αγανακτισμένου και αποφασισμένου Ελληνικού Λαού που θέλει να ρίξει την τυραννική κυβέρνηση πριν τον αφανίσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger