Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Θα επιτρέψουμε στους «Τρώες να μας κάψουν τα πλοία»; Ο Αίαντας θα μας ξαναφωνάξει «αἰδώς Ἀργεῖοι»;

Ο Αίαντας φώναξε «αἰδώς Ἀργεῖοι» πριν από χιλιάδες χρόνια. Το «καράβι» μας θα αφήσουμε να το «κάψουν» με το ξεπούλημα οι προδότες και οι «γύπες»;

Ο φοβισμένος, ο αποχαυνωμένος από την κυβερνητική μνημονιοπροπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. και ο οργισμένος Ελληνικός λαός αφυπνίζεται συνειδητοποιώντας πως η επανεθνικοποίηση των στρατηγικών και μη τομέων της Ελλάδας που ξεπουλήθηκαν, ξεπουλιούνται και θα ξεπουληθούν είναι η μόνη λύση για να αντιστραφούν οι προδοτικές ενέργειες ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας.

Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στο ξεπούλημα και αυτό θα γίνει με την συνειδητοποιήση ότι το ξεπούλημα σημαίνει 11.000.000 ληστείες διαρκείας από τους (λαθρο) πολιτικούς και ότι θα μονιμοποιήσει την εξαθλίωσή μας.

Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά στο ξεπούλημα προδίδουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες, τους συμπολίτες και τους συμπατριώτες μας με το ξεπούλημα της περιουσίας μας και την εξαθλίωσή μας αλλά τις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές.

Οι προδότες «μηδενίζουν» τους αγώνες, τον κόπο, το αίμα, τις θυσίες των παλαιότερων γενεών και ληστεύουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των επόμενων γενεών.

Θα επιτρέψουμε στους «Τρώες να μας κάψουν τα πλοία»;
Ο Αίαντας θα μας ξαναφωνάξει «αἰδώς Ἀργεῖοι»;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger