Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σε εφημερίδες που προπαγανδίζουν το πόσο καλά είναι τα πασοκομνημόνια βγαίνουν οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων για να υποστηρίξουν την ξεπουληματοαξιοποίηση ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. Βγαίνει και δηλώνει ο πεταλωτής πως συμφωνεί η τζαμπατζοκοπριτοκυβέρνηση και το τζαμπατζοκοπριτοπασοκ με την «αξιοποίηση» ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.

Την προώθηση ξεπουληματοπροπαγάνδας μέσω του Βήματος της Κυριακής, έκανε με περισσό θράσσος ο Σέρβας Ντερούζ, που γιγαντώνει το ποσό ξεπουλήματος στα 50 δισεκατομμύρια δηλαδή πολλαπλασιάζει πάρα πολλές φορές το ποσό ξεπουλήματος που είχε ψηφίσει το πασοκ με το άθλιο πρώτο μνημόνιο.
Αξιοποίηση είναι το να ξεπουληθούν τα πάντα και μέχρι και οι παραλίες μας;

Την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, το κλείσιμο μαγαζιών, την διάλυση της μεσαίας τάξης και την διόγκωση της ανεργίας προώθησε μέσω της Καθημερινής της Κυριακής, με περισσό θράσσος ο Πόουλ Τόμσεν, με την μετονομασία της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού σε «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!!! Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Αλήθεια πόσο καλά είναι τα πασοκομνημόνια;
Για δείτε την μημονιοπροπαγάνδα (και όχι μόνο) που δεχόμαστε σχεδόν ένα χρόνο από την υπογραφή του πασοκομνημονίου.
_______________________________________

πηγή: ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Mega Σαββατοκύριακο



Βλέποντας mega Σαββατοκύριακο σήμερα έμαθα 4 πράγματα:

1) Το μνημόνιο ήταν μονόδρομος.
2) Εάν δεν προσφεύγαμε στο ΔΝΤ δεν θα υπήρχε πετρέλαιο και τροφή στα σούπερ μάρκετ.
3) Πρέπει να εμβολιαστούμε γιατί επανήρθε Ο Η1Ν1!!!
4) Όποιος λαθρομετανάστης έρχεται στην Ελλάδα παράνομα αλλά βρίσκει δουλειά, πρέπει να νομιμοποιείται άμεσα. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει στην λίστα με της φάπες να βάλουμε πρώτα τους δημοσιογράφους

_______________________________________

Οι πωλήσεις των εφημερίδων έχουν πέσει κατακόρυφα και γι΄αυτό παίρνουν νομιμοφανείς «χορηγείες» οι ιδιοκτήτες των μέσων από την κυβέρνηση και τις τράπεζες (π.χ. χορηγία Εθνικής τράπεζας για την τουρκοπροπαγάνδα του 1821) και προστατεύονται τα συμφέροντά τους (ποινικοποίηση η μη καταβολή διοδίων, σκουπίδια όπως την «δημιουργία» ΧΥΤΑ στην Κερατέα).

Η πτώση και η απαξίωση του γραπτού τύπου φαίνεται από το παρακάτω:
_______________________________________

πηγή: Aman τo Μati mou

Στο χείλος του γκρεμού. Σπρώξτε τους!

Ο πανικός των νταβατζήδων μεγαλώνει Κυριακή με Κυριακή.
Επιτέλους οι Έλληνες πολίτες ξυπνάνε και αντιδρούν στο σάπιο κατεστημένο των εκδοτών και τους στέλνουν αργά και σταθερά στη χρεωκοπία. Οι κυκλοφορίες των προπαγανδιστικών φυλλάδων τους κατρακυλάνε μέρα με τη μέρα.
Ο Πανύβλακας και η κυβέρνησή του φυσικά κάνει ότι μπορεί για να τους σώσει, αφού βλέπει ότι χάνει το προπαγανδιστικό του σύστημα. Πρόσφατα αναγκάστηκε να πάρει άρον άρον πίσω το νόμο για το επιπλέον 20% στις διαφημίσεις που θα αποτελούσε την ταφόπλακα των εργολάβων του Τύπου.
Αλλά όλα δείχνου ότι το ποτάμι δεν έχει επιστροφή. Τα κάποτε πανίσχυρα εκδοτικά συγκροτήματα κλυδωνίζονται επικίνδυνα και όλα δείχνουν ότι καμμιά πλέον “προσφορά” με καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς δεν μπορεί να τους σώσει.
Δείτε παρακάτω τις τεράστιες διαφορές στις πωλήσεις τους σε σχέση με μόλις ένα χρόνο πριν.  Με εξαίρεση την “Καθημερινή” οι υπόλοιποι είναι ήδη στο χείλος του γκρεμού.
Σπρώξτε τους!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger