Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αλλοδαποί (τέσσερις τον αριθμό) λήστεψαν δύο γριούλες. Η μια δεν άντεξε το σοκ και την ταλαιπωρία και άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Όλος ο κόσμος έχει να πει ανάλογες ιστορίες. Αυτό οφείλεται στη εγκληματική ανοχή και ατιμωρισία του πασοκ στην λαθροεισβολή και στον εξοπλισμό των λαθροεισβολέων από «πρόθυμους».

πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δύο ηλικιωμένες ήρθαν αντιμέτωπες με 4 αδίστακτους κακοποιούς. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν αλλοδαποί..
Τις έδεσαν και τις λήστεψαν 
Η μία δεν μπόρεσε να αντέξει...

Όλα έγιναν σε σπίτι στη Συκιά Κορινθίας. Οι δύο ηλικιωμένες που ζούσαν μόνες, είχαν πέσει για ύπνο, όταν ξαφνικά ξύπνησαν από έναν δυνατό θόρυβο. Ήταν όμως αργά! Οι 4 δράστες είχαν προλάβει να παραβιάσουν την εξώπορτα και βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους.

Οι κακοποιοί παρά το γεγονός ότι είχαν να κάνουν με δύο ανήμπορες γριούλες εξάντλησαν την αγριότητά τους. Τις έδεσαν στο κρεβάτι και ο ένας από αυτούς τις απειλούσε πως αν φωνάξουν θα τις σκοτώσουν. Οι κακοποιοί έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό. Έψαξαν παντού και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα που υπήρχαν, πιθανότατα από τις συντάξεις των θυμάτων.

Στη συνέχεια έφυγαν και άφησαν τις ηλικιωμένες δεμένες. Οι άτυχες γυναίκες κατάφεραν να λυθούν μόνες τους. Η μία όμως πηγαίνοντας στην τουαλέτα, ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger