Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Δεν θα διασπάσουν την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού λαού οι Εθνοπροδοσίες επειδή το γονίδιο της φυλής θα μας ενώνει για πάντα. Για πάντα.

Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Εργασία στους Γηγενείς, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, Κοινωνική Συνοχή και Τιμές προς τους αδικοχαμένους ήρωες του Ελληνισμού που έχασαν την ζωή τους για την Ελευθερία μας και το μίσος για τους προδότες πολιτικούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και «καίνε το οικονομικό μας λίπος» μέσω των μνημονιακών προδοσιών, παρακίνησαν 10.000 Ελληνίδων και Ελλήνων όλων των ηλικιών να κάνουν πορεία απελευθέρωσης.

Η γεωμετρική αύξηση των Εθνικώς αφυπνισμένων Ελλήνων δεν πέρασε απαρατήρητη και από την ομογένεια παρόλο το μποϋκοτάζ που κήρυξαν τα Μέσα Μαζικής Αποσιώπησης.
Η ομογένεια αλλά και οι εγχώριοι Έλληνες και Ελληνίδες αγαλλίασαν με την σκέψη πως ο Ελληνικός λαός τιμά τους Εθνικούς ήρωες ενώ παράλληλα παλεύει για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη και Ελεύθερη.

Δεν θα διασπάσουν την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού λαού οι Εθνοπροδοσίες επειδή το γονίδιο της φυλής θα μας ενώνει για πάντα.
Για πάντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger