Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τι είδους «Σύνταγμα» επιθυμούν οι τύραννοι για την νομιμοποίηση των παράνομων αντικοινωνικών και αντισυνταγματικών τους ενεργειών; Η Ελλάδα αποτελεί «πειραματόζωο» των νέων μορφών διακυβέρνησης που προωθεί η νέα τάξη

Αντί αναλύσεως του τίτλου διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις:


Ὂχι κύριε ὑπουργέ μας! Τά λές ἀνάποδα!

E.Βενιζέλος: "Νέο Σύνταγμα που να προβλέπει τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας"!

Η Εφιαλτική διακυβέρνηση του μέλλοντος;


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών + ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ


Αναφέρω τις τελευταίες φράσεις από Το νησί του Ήλιου:

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ
(ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ κ.α.)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΡΞΗ ΜΗ ΑΠΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Η ΜΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
==========================
7). η πτώση του κοινωνικού επιπέδου (παιδεία, πολιτισμός, ενημέρωση),
8). τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.
9). ο εκφοβισμός και την ανασφάλεια όσο περισσότερων γίνεται ( για να υπάρχουν ελεγχόμενες αντιδράσεις) με όπλα:
α). την εγκληματικότητα,
ζ). την κρατική καταστολή και αντιδράσεις από ιδεολογικά αντίρροπες δυνάμεις (ιδεολογικός πόλεμος, με συντονισμένες και μη συντονισμένες, αλλά έμπρακτες τακτικές κινήσεις ενάντια στις φωνές αντίστασης)

Οταν κάνουν τα εργαλεία του συστήματος προπαγάνδα μιλάνε για ανθρωπισμό, για το ότι στο κέντρο της πολιτικής τους είναι ο άνθρωπος κ.α.
Δηλαδή το να στρέφουν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης π.χ. αγρότες φανερώνει την αγάπη της κυβέρνησης ή το μίσος της;

Όταν οι κυβερνώντες μιλάνε για ανθρωπισμό εννοούν ανοχή και προώθηση του ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ για την αποσύνθεση του κοινωνικού και θρησκευτικού ιστού και την ανασύνθεση μιας νέας πατρίδας με καινούργια αναδιατεταγμένο κοινωνικό ιστό (γκέτο που αποτελούνται από ανθρώπους που ήρθαν στην Ελλάδα από κράτη με περίεργα και ξένα προς την Ελληνίδα και τον Έλληνα ήθη, έθιμα, παραδόσεις, θρησκευτικές αιρέσεις, θρησκείες).

Η αποσιώπηση εγκλημάτων από λαθρομετανάστες (από τα Μ.Μ.Ε.) η χαλαρή τήρηση της έννομης τάξης καθώς και η απελευθέρωση εγκληματιών με αστείες δικαιολογίες οφείλονται στην απόκρυψη στατιστικών στοιχείων (παλιά τους τέχνη κόσκινο) επειδή θέλουν να αντικαταστήσουν το Ελληνικό έθνος με ένα άλλο πολυεθνικό μόρφωμα.

Η διατήρηση στην nirvana της νεολαίας και η συνεχής προώθηση της προπαγάνδας από τα πρόθυμα εργαλεία οδηγούν σε μια νέα πολυπολιτισμική πατρίδα των αγορών / του πράσινου χρηματιστηρίου.

Μας δείχνει τον δρόμο το Πάντειο, μας δείχνει τον δρόμο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μας δείχνουν τον δρόμο οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες.
Οι συνταγματολόγοι αφαίρεσαν (κατ’ εντολή κυβερνητική) όλες τις σημαντικές αρμοδιότητες από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έκαναν υποχρεωτικά τα δημοψηφίσματα, διατήρησε η κυβερνητική πλειοψηφία το δικαίωμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για να επιβάλλει την τυραννία της μειοψηφίας, και αποκτήσαμε πρωθυπουργό με υπεραρμοδιότητες.

Τον δρόμο τον ξέρουμε, τον ζούμε τόσα χρόνια.
Ο προορισμός μας φοβίζει όταν γίνονται πράγματα για μας χωρίς εμάς, όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι.
Με τον δρόμο που δείχνουν οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες η παγκοσμιοποίηση και ο νεοοθωμανισμός είναι προ των πυλών.
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν αλλαγές που θα επιρρεάζουν ζωές αλλά η απολογία τους για τα πεπραγμένα σε ποιόν θα την κάνουν;
Στο κράτος και τον λαο που θα έχει δημιουργηθεί ή σε κάποιο διευθυντήριο;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger