Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος ομολόγησε αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος!!! Οι λαθροκοπρίτες φοροφυγάδες εγκληματίες έχουν κάνει "κατάληψη" στα νοσοκομεία και ο Ελληνικός λαός δεν έχει την "πολυτέλεια" ούτε να αρρωστήσει.

πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους


Με την τελευταία του συνέντευξη στο "Βήμα της Κυριακής", ο κύριος Πάγκαλος ομολόγησε πως διόριζε κοπρίτες προκειμένου να εισπράττει την ψήφο τους:

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί".


Με βάση την συγκεκριμένη δήλωση, ο αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός σε πλήθος υπουργείων, αποδέχεται πως εν γνώσει του και προς ίδιον όφελος διόριζε στο δημόσιο, για να εισπράξει την ψήφο των διορισθέντων και των οικογενειών τους!!!
Ομολογεί, δηλαδή, ο πολλά βαρύς Πάγκαλος πως δημιούργησε κομματική πελατεία για να κερδίζει την θέση του βουλευτή (κυβερνητικού ή μη) και όλα όσα αυτή η θέση συνεπάγεται (μισθούς βουλευτή, μέλους κοινοβουλευτικών επιτροπών, υπουργού, νόμιμες προμήθειες επί της υπογραφής υπουργού, "χορηγείες" και έναν γενικότερο βίο που είναι υπεράνω του νόμου -μην ξεχνάμε πως οι βουλευτές καλύπτονται με την βουλευτική ασυλία-).
Η ομολογία της δράσης αυτής του κυρίου Πάγκαλου (και των συν αυτώ) αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της ισοπέδωσης που έχει επέλθει στη χώρα μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές. Ισοπέδωση των νόμων και της Δικαιοσύνης, που ακόμη δεν έχει παρέμβει για να ζητήσει την δίωξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ. Ισοπέδωση που μεταφράστηκε ως γενικότερη βουλευτική - κομματική ατιμωρησία και που μετακύλησε στον κοινωνικό ιστό ("αν είσαι του κόμματος δεν φοβάσαι τίποτε"...).
Όμως, προσωπικά δεν με ξενίζει αυτό που ο κύριος Πάγκαλος ομολόγησε. Αυτό ήταν ήδη γνωστό σε όλους μας. Με τρόμαξε η ευκολία με την οποία ο αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης ομολόγησε το έγκλημά του.
Και αναρωτιέμαι, αν τόσο εύκολα ομολογεί ένα τόσο σημαντικό έγκλημα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας, τι είναι αυτό που δεν ομολογεί;
Τι θεωρεί, άραγε, έγκλημα ο κύριος Πάγκαλος;
Τι είναι αυτό (ή αυτά) που δεν μας λέει;
Ο καλός διαδικτυακός φίλος (και συμπατριώτης μου) Θράκας ο Αναρμόδιος, σχολιάζοντας την ομολογία του πολιτικού εγκλήματος του κυρίου Πάγκαλου, αναφέρει:

"Ως Αναρμόδιος πολίτης ζητώ:
  • λίστα όλων των “κοπριτών”
  • λίστα όλων των “αντιπαραγωγικών”
και κάποιον έλληνα εισαγγελέα, κάποιον έλληνα αρμόδιο, να επιληφθεί κύριοι. Αλλιώς θα “επιληφθεί” η απελπισία και η οργή μας.
Που είναι ο Αρειος Πάγος;
Που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας;
Εδώ έχουμε ομολογίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ο kostasxan.
Μην κάνετε ότι δεν ιδρώνει το αυτί σας κύριοι.
Αν αφήνετε τέτοιες ομολογίες να περνάνε έτσι είσαστε συνυπεύθυνοι. Συνυπεύθυνοι είσαστε ενώπιον των νόμων και του Συντάγματος.
Μην μας περιπαίζετε έτσι ανοιχτά.
Ή υπάρχει νόμος ή δεν υπάρχει.
Να βγει κάποιος αρμόδιος να μας πληροφορήσει: Έχουμε νόμους σε αυτή τη χώρα για την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος;
Ναι ή όχι;
Διότι εδώ έχουμε δημόσιες ομολογίες (που πάνε και τους λένε και τα κάλαντα μερικοί…)
Αν δεν έχουμε νόμους, να μας το πείτε να το ξέρουμε.
Και μην παραπονεθείτε μετά γι’ αυτό που ερχεται.
Την αηδία μου".

Κωνσταντίνος


Ακολουθούν δύο hyperlinks που οδηγούν σε άρθρα που έχουν παρόμοιο θέμα με το άνωθεν άρθρο.

Κύριε Πάγκαλε, με ποιό ΦΕΚ είπαμε πως διορίσατε την κόρη σας;

Εχουμε, εδώ και μήνες, δημόσια ομολογία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για δεκαετίες, και καμμιά νόμιμη διαδικασία δεν κινείται

_____________________________________________________


πηγή: Olympia.gr

Παπούλιας: Ούτε στα νοσοκομεία να μην δέχονται τους φοροφυγάδες…

Ρεπορτάζ της Τρολλυμπίας

“Δεν… είναι δυνατόν να φοροδιαφεύγουν και μετά να πηγαίνουν στα κρατικά νοσοκομεία να νοσηλεύονται”.
Μ’ αυτή του τη φράση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνέχισε το κρεσέντο των ρατσιστικών δηλώσεων που έκαναν και άλλοι πολιτικοί άνδρες όπως ο Γιάννης Μπουτάρης.
Ήδη οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις αντιρατσιστικών οργανώσεων αφού είναι σαφές ότι ο πρόεδρος “φωτογραφίζει” τους εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικούς μετανάστες που ασχολούνται με το υπαίθριο εμπόριο, τον καθαρισμό τζαμιών στα φανάρια, την εμπορία σύμπακτων δίσκων και τσαντών Λουί Βιτόν (σαν αυτές που κρατά η Πόπη αφού πέταξε το ταγάρι).
Εδώ όμως φαίνεται και η απίστευτη κρατική υποκρισία που δεν δίνει το δικαίωμα στους μετανάστες να δηλώσουν παρόμοια εισοδήματα, αφού δεν έχει φροντίσει να εγκαθιδρύσει αντίστοιχους κωδικούς στις φορολογικές δηλώσεις. Παράδειγμα:
16788: Έσοδα από σφαγή γιαγιάς με σύνταξη ΟΓΑ
17665: Έσοδα από αρπαγή τσάντας, σταυρού, χρυσής ταυτότητας και ωρολογίου
18520: Έσοδα από ληστεία στα ΕΛΤΑ με χρήση πολεμικού όπλου ανατολικής προέλευσης
18776: Έσοδα από εισαγωγή και εμπορία απαγορευμένων ουσιών
19778: Έσοδα από εισαγωγή, εμπορία και εκμετάλλευση ανηλίκων.
Και πολλά άλλα. Οπότε ας μην τα ρίχνουμε όλα στους μετανάστες κύριε Παπούλια, φταίει και το κράτος. Και δεν είναι μόνο τα νοσοκομεία που λειτουργούν με το υστέρημα των φορολογουμένων αλλά τα απολαμβάνουν φοροφυγάδες. Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις, όπως οι εορτασμοί πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος. Και αυτοί με χρήματα των φορολογουμένων γίνονται, αλλά εάν απαγορεύαμε την είσοδο σε φοροφυγάδες, δεν θα υπήρχε ψυχή χθες στο Σύνταγμα.
Α, βάλτε και κωδικό: Έσοδα από μεταμφίεση Μπανγκλαντεσιανού σε Gummy Bear.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger