Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Οι ταραχές και οι προκλήσεις που προκαλούν οι λαθροεισβολείς γίνονται ολοένα και πυκνότερα, ενώ η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με περασμένες χρονιές

Το ειρωνικό χειροκρότημα των Πατρινών προς τις αστυνομικές δυνάμεις είναι “όλα τα λεφτά”.Όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά με τα οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις συμπλοκές και ταραχές από τους εισβολείς λαθρομετανάστες και τους κουκουλοφόρους σε αντίθεση με την την συμπεριφορά των ΜΑΤ προς τους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας π.χ. συμπεριφορά των ΜΑΤ στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα και τους κατοικους της Κερατέας (επιχειρηματικά συμφέροντα θέλουν να φτιάξουν ΧΥΤΥ στην Κερατέα).

Οι ταραχές
(π.χ. επεισόδια με πρόσχημα το “κοράνι 2008″ στο κέντρο της Αθήνας με κλοπές και καταστροφές καταστημάτων, η επεισοδιακή πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα, οι πρόσφατες ταραχές στην Πάτρα)
και οι προκλήσεις
(π.χ. δημόσια προσευχή χιλιάδων ισλαμιστών σε δημόσια μέρη, αυτομαστιγώματα κ.α.)
που προκαλούν οι λαθροεισβολείς
(είτε για διαφορές μεταξύ συμμοριών και φυλών,
είτε για την τρομοκράτηση των κατοίκων,
είτε για τον έλεγχο περιοχών που αποφέρουν μεγάλα “μαύρα” κέρδη)
γίνονται ολοένα και πυκνότερα, ενώ η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με περασμένες χρονιές.

Αυτό το σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: Eκρηκτικό είναι πλέον το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες που συμπλέκονται άγρια μεταξύ τους για να αποκτήσουν τον μαφιόζικο έλεγχο του λιμανιού της Πάτρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger