Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Οι μεγαλοτραπεζίτες προκαλούν τεχνητές κρίσεις, λαθροεισβολές και κατοχές μέσω του πολέμου των πολιτισμών-θρησκειών για την σκλαβοποίησή μας και το "χτίσιμο" ενός παγκόσμιου συστήματος εξουσίας που θα είναι πολύ δύσκολο να αμφισβιτηθεί

Ο έλεγχος άλλων λαών είναι απείρως πιο εύκολος από του Ελληνικού λαού.
Η συνοχή, η ιστορία, η γλώσσα και το αδούλωτο πνεύμα του Έλληνα μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρές αντιστάσεις στην κατάλυση του κράτους.

Σκοπός των μεγαλοτραπεζιτών και άλλων ομοτράπεζών τους στις μυστικές λέσχες που συμμετέχουν είναι η σκλαβοποίησή μας και το "χτίσιμο" ενός παγκόσμιου συστήματος εξουσίας που θα είναι πολύ δύσκολο να αμφισβιτηθεί.

Οι τρόποι που χρησιμοποιούνται για να αλλοιωθεί η σύνθεση του πληθυσμού ενός Εθνικού κράτους και η οικονομική μας ανεξαρτησία με σκοπό τις μειωμένες αντιστάσεις στην κατάλυση του κράτους είναι:

  1. Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
  2. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Οι μεγαλοτραπεζίτες οι οποίοι προκαλούν τεχνητές οικονομικές κρίσεις στα εθνικά κράτη με την μεταφορά πλούτου των λαών στις τράπεζες και στα “επενδυτικά σχήματα” που ελέγχουν.
  3. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” Η αποσιώπηση περιστατικών π.χ. http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2666-2010-12-07-18-42-35 από τα Μ.Μ.Ε. ή η στοχευμένη προπαγάνδα και ο κοινωνικός αυτοματισμός.
  4. Η ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΧΗ Οι λαθροεισβολές και κατοχές απο αφροασιατικούς πληθυσμούς σε συνδιασμό με την τεράστια αύξηση της λαθροεγκληματικότητας και τον πολέμο των πολιτισμών-θρησκειών προκαλεί ρήξη στον κοινωνικό ιστό και καθιστά ευκολότερη την αποδοχή του ηλεκτρονικού φακελώματος και την μη αμφισβήτηση της “εξουσίας” και των αποφάσεών της από τα “άτομα”.

Η δήμιουργία του ''παγκόσμιου χωριού'' προϋποθέτει την μετακίνηση πληθυσμών από τον τρίτο κόσμο με την ομπρέλλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πολιτικού πρόσφυγα (κυρίως γι΄αυτό εγιναν οι πόλεμοι τα τελευταία χρόνια)
Η δημιουργία του Ο.Η.Ε. νόμιζαν οι λαοί οτι έγινε για την διατήρηση της ειρήνης.
Όμως έγινε και για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια που προωθούνται τώρα.
Τα κράτη από τα οποία φύγανε οι μετακινούμενοι πληθυσμοί φυσικά δεν τους δέχονται πίσω είτε γιατί ξεφορτώνονται εγκληματίες,
είτε για την προώθηση του σχεδίου εξισλαμισμού της Ευρώπης,
είτε για γεωπολιτικούς λόγους ισχυρών κρατών που θέλουν να ελέγχουν τα πλούτη και τον πληθυσμό των κρατών που υπάρχει κίνδυνος να γίνουν πολύ ισχυρά (παράδειγμα η Ελλάδα) και να χαλάσουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που θέλουν χαλαρές ενώσεις.

Ο πόλεμος των πολιτισμών (Clash of Civilizations του Samuel P. Huntington) άρχισε.

Οι αναταραχές θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες (το μεγάλο κεφάλαιο εκτιμά οτι ο έλεγχος των κυβερνήσεων από τους πολίτες πρέπει να γίνει σε διαφορετικά πλαίσια από αυτά των προηγούμενων χρόνων)
(π.χ. οι πρόσφατες ταραχές στη Ρωσία)

http://ellinikofos.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html

(και οι ταραχές που προκάλεσαν οι λαθροεποικιστές στην Πάτρα)
http://www.kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_9407.html
http://allenaki.wordpress.com/2010/12/18/patras-illegal-immigrants-2

Οι κυβερνήσεις θα κάνουν αλλαγές που θα επιρρεάζουν ζωές αλλά η απολογία τους για τα πεπραγμένα σε ποιόν θα την κάνουν;
Στο κράτος και τον λαο που θα έχει δημιουργηθεί ή σε κάποιο διευθυντήριο;
Η παγκοσμιοποίηση και ο νεοοθωμανισμός είναι προ των πυλών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger