Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο κυβερνητικός αφελληνισμός, ο εθνομηδενισμός, η γκετοποίηση - ισλαμοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας μέσω λαθροεποικοεισβολής, η πώληση και κοσσοβοποίηση της Ελλάδας επιβάλλεται από την μισθοδοτούμενη από ξένα κέντρα γενιά του πολυτεχνείου προς την αθώα και προσωρινά ανήμπορη να αντιδράσει Ελληνική κοινωνία.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο blog: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
στην ανάρτηση με τίτλο: Θράκη - Ξάνθη: Διαφήμιση της Forthnet στα τούρκικα!!!

Η Ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε (εξέταση υποθετικής περίπτωσης) αρχικά να προβεί σε συστάσεις προς την εταιρεία για την απόσυρση διαφημιστικών αφισών και στην περίπτωση που δεν συμμορφωνόταν η εταιρεία θα έπρεπε να αυστηροποιήσει (το κράτος) την στάση του.

Όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί λόγω του εθνομηδενισμού που επιβάλλεται από την μισθοδοτούμενη από ξένα κέντρα γενιά του πολυτεχνείου προς την αθώα και προσωρινά ανήμπορη να αντιδράσει Ελληνική κοινωνία.

Αλλά όταν υπάρχει ατιμωρισία στις προκλητικές διαφημίσεις επόμενο είναι να συνεχίζονται αμείωτες οι προκλήσεις εκτός και αν το ρόλο του κράτους τον αναλάβουν οι πολίτες με το μποϋκοτάρισμα προϊόντων ή υπηρεσιών.

________________________________________________________

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
αναδημοσίευση: HeLLeNiCReVeNgE

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΕΚ» από το υπουργείο

Πριν λίγο καιρό, στο πρωτοσέλιδο του "Ελεύθερου Κόσμου", δημοσιεύσαμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σχετικά με τον εορτασμό του "Κουράν Μπαϊράμ" σε νηπιαγωγείο του κέντρου των Αθηνών.

Πριν το ρεπορτάζ και επειδή μας φαινόταν πραγματικά δύσκολο να πιστέψουμε το επίπεδο της κατάντιας στο οποίο έχει φτάσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα, φροντίσαμε να το διασταυρώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Και όλα τα στοιχεία έδειχναν ακριβώς αυτό, το οποίο μας είχε καταγγελθεί: ότι δηλαδή στο νηπιαγωγείο, έγινε η συγκεκριμένη γιορτή. Δημοσιεύσαμε το θέμα ως πρωτοσέλιδο και ακολούθησε η διάδοσή του, κυρίως μέσω διαδικτύου.

Το θέμα έπαιξε σε πάρα πολλές ιστοσελίδες και όλες ακριβώς με την ίδια έκπληξη αναρωτιούνταν από πότε το ελληνικό κράτος άρχισε να εορτάζει και το "μπαιράμι" των τούρκων και γενικότερα των μουσουλμάνων. Εμείς μεγαλώνοντας ξέραμε το μπαϊράμι, μόνο σαν την ευκαιρία που άδραξε ο Κανάρης για να κάψει τη ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου.

Το ζήτημα έφερε στην Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, με ερώτησή του προς την αρμόδια υπουργό Παιδείας. Και ξαφνικά ως εκ θαύματος, μόλις πριν λίγες ημέρες απήντησε στην ερώτησή του η υφυπουργός κ. Χριστοφιλοπούλου. Στην απάντησή της, η υπουργός, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ μας, προσπαθώντας να το διαψεύσει. Θαυμάστε τι ακριβώς λέει: "στην τελετή για τον εορτασμό του ‘Κουρμπάν Μπαϊράμ' στο 7ο Ν/Γ Αθηνών, όπως μας πληροφόρησε ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, ουδέποτε συνέβη τέτοιο περιστατικό".

Η κ. Υφυπουργός δηλαδή, επιβεβαιώνει δίχως την παραμικρή αμφιβολία πλέον, ότι ο εορτασμός του "μπαϊραμ" στα νηπιαγωγεία της Αθήνας είναι γεγονός και μάλιστα ότι συμβαίνει, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Όσο για το περιστατικό που "ουδέποτε συνέβη", προφανώς αναφέρεται στο ότι άλλα παιδάκια θεωρώντας το ως παιχνίδι, άρχισαν κι αυτά να πέτουν κάτω και να προσκυνάνε τον... Αλλάχ.

Η κ. υφυπουργός καλά θα κάνει αντί να ρωτά τους διάφορους "προϊστάμενους", να ρωτήσει τους γονείς, τα νήπια.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε τους νηπιαγωγούς για να κάνουν ισλαμική προπαγάνδα σε παιδάκια τεσσάρων και πέντε ετών.

Η πολυπολισμική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ έχει ξεφύγει και είναι πια εκτός ορίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger