Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αμφίσημα λόγια του αέρα για το ξεπούλημα ενώ οι ολιγάρχες δεν έχουν την έγκριση και τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού. Δημοψηφίσματα δεν περιμένουμε από προδοτικές κυβερνήσεις παρά μόνο Συνταγματικές εκτροπές μιας ολιγαρχίας.

Το θέατρο του παραλόγου έστησε το πολιτικό σύστημα με αμφίσημα λόγια του αέρα που περιλαμβάνουν ανακοινώσεις (περί πώλησης γης και περί αξιοποίησης), συζητήσεις επι συζητήσεων για τις διαφορές της «αξιοποίησης - πώλησης», το αν θα πωληθούν όλα ή θα μας μείνει τίποτα («ίσως δεν» θα πουληθεί η Ακρόπολη) Και ΌΧΙ για το ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ,


τίτλος βίντεο: THE ΠΑ.ΣΟ.Κ. SHOW!!!
από το κανάλι: http://www.youtube.com/user/IOANNISIOANNIS1

Οι πρόσφατες θρασσείς δηλώσεις του παγκαλου:

«Καλά δεν το ξέρατε; Το μνημόνιο είναι για την μείωση του ελλείματος και όχι για την μείωση του χρέους. Το χρέος θα μειωθεί μόνο αν εκποιήσουμε δημόσια περιουσία!».

δείχνουν ότι έχουν στην κυβέρνηση «επιλεκτική αμνησία» ή «ξέχασαν» την «πολιτική» της πασοκοκυβέρνησης για την σημασία του ελλείμματος στην μείωση του χρέους του πρόσφατου παρελθόντος.

Ξεχάστηκαν και οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών (αλλά και πρόθυμων δημοσιογράφων) ότι θα δούμε «φως στο τούνελ το 2013» και θα βγούμε στις «αγορές» (κάποιοι περισσότερο θρασσείς έλεγαν Θα δούμε «φως στο τούνελ το 2012») με την μείωση των ελλειμάτων και ότι οι πλεονασματικοί προϋπολογισμοί θα μειώσουν το χρέος

Όσο για το θέατρο του παραλόγου με τους ημιυπαίθριους έγινε με την λογική μονά - ζυγά δικά τους ενώ το θέατρο του παραλόγου με την πετρελαιοκίνηση έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.

Η λογική ήταν «αν περάσει, πέρασε» η εγκύκλιος για τους ημιυπαίθριους.
Αν δεν περνούσε θα «απομάκρυνε» (όπως και απομάκρυνε) τη συζήτηση από το ξεπούλημα της Ελλάδας (που προκάλεσε σοκ στους μη γνωρίζοντες τις «τακτικές» των τοκογλύφων και του εργαλείου τους Δ.Ν.Τ. σε χώρες όπως π.χ. η Αργεντινή).

Τις αποφάσεις θα μας τις ανακοινώσουν στις 25 ή στις 26 Μαρτίου (κατά 99%).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger