Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στόχοι της ανθυποκυβέρνησης του ΔΝΤ και της τρόικας και η απάντηση της Ρωσίας στα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά «παίγνια».

πηγή - σχολιαστής: Κωνσταντίνος στο Ας μιλήσουμε επιτέλους

  • Στόχος της ανθυποκυβέρνησης του ΔΝΤ και της τρόικας είναι να κατέβει ο μηνιαίος μισθός στα 300 ευρώ. Εάν δεν τους απομακρύνει κανείς, μέχρι τότε, θα επιχειρήσουν να ρίξουν και άλλο τους μισθούς.

  • Στόχος είναι να πουληθεί η ιδιωτική περιουσία των μεσοαστών. Μόνό τότε θα είναι έρμαιο (κανονικά και με το νόμο) ο πολίτης στις διαθέσεις των μεγάλων βιομηχανιών που θέλουν να έρθουν από την Κίνα στην Ελλάδα.

  • Σκοπός είναι να μεταβληθεί η Βαλκανική σε μία πολύ φτηνή εργασιακή ζώνη, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες κέρδους των μεγάλων (κυρίως Γερμανικών) βιομηχανιών που βρίσκονται εκτός Γερμανίας.

  • Στόχος, επίσης, είναι αντί πινακίου φακής να δώσουμε τα ενεργειακά αποθέματά μας (ξεκινώντας από τον λιγνίτη) στους ενδιαφερόμενους.
  • Γεμάτοι προβλήματα και υπό την απειλή εσωτερικής αναστάτωσης (βλ. λαθρομετανάστες) ή εξωτερικής απειλής (βλ. Τουρκία), ελπίζουν πως θα μπορέσουν να αρπάξουν την περιουσία σε ορυκτά του Έλληνα.

  • Τέλος, στόχος τελευταίος είναι να μεταβληθεί η Ελλάδα σε μία φτηνή τουριστική περιοχή, όπου θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους οι Ευρωπαίοι (κυρίως του βορρά), μένοντας ικανοποιημένοι από τις κυβερνήσεις τους και φυσικά χωρίς οικονομικά προβλήματα, αφού οι διακοπές τους θα είναι σε γελοία ποσά.

Δεδομένης της ανάγκης της Ρωσίας να εξασφαλίσει την έξοδό της προς την Μεσόγειο (ανάγκη που γίνεται πολύ έντονη μέσα στο συνεχώς διαμορφούμενο γεωπολιτικό περιβάλλον), μία Ελλάδα ανίκανη να διαφυλάξει τους ναυτικούς δρόμους, θα αναγκάσει την "αρκούδα" να νιώσει πολύ πιεσμένη.
Οι ενεργειακοί δρόμοι που χαράζονται προς την Ευρώπη, περνούν σχεδόν στο σύνολό τους από την υπό πτώχευση Ελλάδα.
Όποιος θα έχει πρόσβαση στους δρόμους αυτούς θα αναδειχθεί σε ενεργειακή δύναμη, αφού θα έχει έλεγχο στις κάνουλες ροής και (αν και σιωπηλά) θα είναι ρυθμιστής των τιμών ενέργειας στο μέλλον...

πηγή - σχολιαστής: Κωνσταντίνος στο Ας μιλήσουμε επιτέλους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger