Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τα οικονομικά και εξουσιαστικά συμφέροντα τραπεζιτών και πολιτικών παραχαράσουν, αποσιωπούν και εξαφανίζουν την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Το Εθνικό μας συμφέρον είναι η άνοδος του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού λαού, η παροχή ασφάλειας στους πολίτες και η προάσπιση των Ελληνικών συνόρων.

Διάβασα στην ανάρτηση του Ινφογνώμων-Πολιτικά που αναφέρεται στο ότι η Εθνική τράπεζα είναι κρατική. Όμως:

1) πηγή: http://macedonia-greece.blogspot.com Η "ΕΘΝΙΚΗ" ΤΡΑΠΕΖΑ είναι ΙΔΩΤΙΚΗ αλλά οι πινακίδες παραπλανούν τον κόσμο που θέλει συναλλαγές μόνο με κρατικό ίδρυμα.

Την λεπτή διαφορά της λέξης ΕΘΝΙΚΗ και ΚΡΑΤΙΚΗ εκμεταλλεύεται η "ΕΘΝΙΚΗ" Τράπεζα για να διατηρεί ένα μεγάλο πελατολόγιο που θέλει να κάνει τις συναλλαγές του σε κρατικό ίδρυμα. Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος δεν θα επιχειρήσει να εξηγήσει τη ΝΟΜΙΚΗ διαφορά ανάμεσα στους όρους ΕΘΝΙΚΗ και ΚΡΑΤΙΚΗ. Το παιχνίδι με τις λέξεις απλά συγκαλύπτει το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου το οποίο βαφτίζουν ... ως μεταρρύθμιση, συγχώνευση, εύρεση στρατηγικού επενδυτή, άντληση κεφαλαίων από την αγορά , λαϊκή συμμετοχή κλπ.

Συμπέρασμα:
Λόγω της εξαγοράς τουρκικης τράπεζας πριν λίγα χρόνια και λόγω της επικείμενης συνδιαχείρησης δικών μας περιοχών με τους αεριτζίδες τοκογλύφους και τους ισλαμοφασίστες (με τον Ελληνικό λαό να μην έχει λαμβάνειν), η πρώην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και νυν Εθνική τράπεζα έχει συμφέροντα που δεν συμβαδίζουν με τον καλώς εννοούμενο πατριωτισμό μας (για να γίνει ο διαχωρισμός με τον πατριωτισμό του πλήρωνε γηγενή για να ξεπληρώσεις τις ρεμούλες των λαμόγιων πολιτικών, επιχειρηματιών, κομπιναδόρων, κυβερνητικών δημοσιοπροπαγανδιστών-αποσιωπητών).

2) Το ντοκυμαντέρ 1821 σε συνδιασμό με την ουσιαστικά καταργημένη ιστορία από τις σχολικές αίθουσες (έστω και αυτή την βάναυσα παραποιημένη και αποσιωπημένη ιστορία που διδάσκονταν στις σχολικές αίθουσες) προωθεί ένα είδος προπαγανδιστικής τηλεπαιδείας για να φτάσουμε το πρότυπο τηλεπαιδείας, κατά τον παπανδρέου, την Νιγηρία.
Με αυτόν τον τρόπο «γλιτώνουν» μισθούς δασκάλων, καθηγητών, λεφτά από συντήρηση σχολικών αιθουσών και «περνάνε» την προπαγάνδα τους σε ευρύτερα ηλικιακά κοινό.

Όμως για να επιτύχει η εξομάλυνση της ισλαμοφασιστικής πορείας της Ελληνικής επικράτειας («Ελληνο-τουρκικής λυκοφιλίας» & νεοσκλαβιάς σε πολυπολυτισμικό-γκετοποιημένο «περιβάλλον») που έχουν προδιαγράψει σκοτεινά κέντρα , το ξεπούλημα Εθνικής μας περιουσίας και η προώθηση  εφαρμόζονται:

Α). Μετακινήσεις πληθυσμών από περιοχές της Ασίας και της Αφρικής που συνεπάγεται την γκετοποίηση περιοχών-γειτονιών μεγάλων και μικρών Ελληνικών πόλεων.
Αυτές οι μετακινήσεις πληθυσμών είναι προσχεδιασμένες από think tanks ώστε να διασπάσουν την κοινωνική μας συνοχή και την Εθνική μας ομοιογένεια.

Β). Μνημονιολιτότητες που θα κάψουν το «οικονομικό μας λίπος» και θα οδηγήσουν σε γενικό ξεπούλημα κρατικών οργανισμών, δηλαδή σε ένα πάρα πολύ περιορισμένο κράτος που η μόνη χρησιμότηγτά του είναι η φορολόγηση, ο έλεγχος των πολιτών μέχρι να μεταβιβαστεί ολοκληρωτικά η εξουσία στους υπερεθνικούς οργανισμούς:

http://www.antinews.gr/2010/08/11/57295/
Αντί για έναν “τρίτο δρόμο” χρειαζόμαστε έναν “τέταρτο δρόμο”» δήλωσε, λέγοντας ότι τα στοιχεία που αποτελούν αυτόν τον “τέταρτο δρόμο” είναι η διεθνής διακυβέρνηση και ο ρόλος των διεθνών οργανισμών (όπως ο ΟΗΕ και η G20) που θα θέτει τη διεθνή αλληλεγγύη πάνω από εθνικά συμφέροντα.
Αυτός ο δρόμος θα επιτρέπει στις αγορές να αναπτύσσονται, αλλά όχι εις βάρος της δημοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger