Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το ξεπούλημα ακινήτων και οργανισμών αξίας 50 δισεκατομμυρίων € (ευρώ) είναι «μια καλή αρχή» για τα λαμόγια που θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μαζί με τους κόπους, τον ιδρώτα και το αίμα που χύσαμε εμείς και οι πρόγονοί μας για να φτιάξουμε την χώρα.

Το ξεπούλημα των 50 δισ. € (ευρώ) είναι «μια καλή αρχή» για τα λαμόγια που θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μαζί με τους κόπους, τον ιδρώτα και το αίμα που χύσαμε εμείς και οι πρόγονοί μας για να φτιάξουμε την χώρα.

Δε θα καταφέρετε να μας διαλύσετε την χώρα λαμόγια.

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

_______________________________

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους (συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί του πόροι και υποδομές) μέσω του ξεπουλήματός του στους τοκογλυφικούς αεριτζήδες τραπεζίτες έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους έχει εκφραστεί ανοιχτά από οικονομολόγους και πολιτικούς ενώ υπάρχει και ο αντίλογος στο Ευρωκοινοβούλιο εκφρασμένος από τον Nigel Farage: “Ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά.
Είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε…ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!”).

Η εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών μπορεί να οδηγήσει σε ξεσηκωμούς και γι΄αυτό γίνεται προσπάθεια να δαμαστεί ο λαός με διάφορους τρόπους όπως τα ο έλεγχος της ζωής με ψηφιακά μέσα όπως οι κάρτα του σκλαβωμένου πολίτη και οι κάμερες, τα επικοινωνιακά μέσα, ο πολυφυλετισμός, οι χημικές ουσίες με σκοπό την επιβίωση των πολιτικών συμμοριών που θα μεταβιβάσουν την τυραννική τους εξουσία σε υπερεθνικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τις πολυεθνικές.

Η επανεθνικοποίηση των στρατηγικών τομέων της Ελλάδας είναι η μόνη λύση για να αντιστραφούν οι προδοτικές ενέργειες ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger