Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος μέσω της τεχνητής οικονομικής κρίσης και της ψευτονομιμοποίησης-ασυλοποίησης της λαθροκατοχής

α) Οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Εξαπάτησης για να μας ξεγελάσουν και για να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους.

β) Ο αποκλεισμός των Ελλήνων-ίδων πολιτών από το να γίνουν ενεργοί-επεμβατικοί πολίτες που θα ψηφίζουν όχι κόμματα αλλά πολιτικές οφείλεται στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που μας θέλει πιόνια-σκλάβους.

γ) Η κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος μέσω της ψευτονομιμοποίησης-ασυλοποίησης της λαθροκατοχής (κυβερνητική επιβολή λαθρονόμων), η ουσιαστική ατιμωρησία-προστασία των λαθροεγκληματιών από τις τρείς εξουσίες και η παροχή παράλογων προνομίων προς τους λαθροεισβολείς (σε περίοδο οικονομικής αφαίμαξης του λαού από την κυβέρνηση) όπως π.χ. η δωρεάν περίθαλψη στους λαθροεποίκους και τα επιδόματα είναι ενέργειες εσχάτης προδοσίας.

___________________________________________________

Εθνοαποδομητικά σκουπίδια + τεχνητή οικονομική κρίση_κατοχή_εξαθλίωση του λαού + ανασφάλεια_φόβος_εγκληματικότητα_πολυφυλετισμός + Μυστική διπλωματία και φανερά λάθη στην εξωτερική πολιτική = προδοσία της Ελληνικής φυλής.
___________________________________________________

Για να φτάσουμε στην σημερινή εποχή των Εθνοπροδοσιών-ξεπουλήματος προηγήθηκαν «ενέργειες» του προσφατου παρελθόντος που αρκετά μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Έθνους έχει «αποκωδικοποιήσει» σωστά.
Μια τέτοια προσπάθεια επιτυχημένης «αποκωδικοποίησης» είναι το παρακάτω βίντεο:



κανάλι: http://www.youtube.com/user/Ellinopsychos

Από την ψευδο-εξέγερση στην κατάλυση της "Δημοκρατίας"




κανάλι: http://www.youtube.com/user/HYGROPYR

βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger