Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Όσο ασχολείστε με τους 300 λαθρομετανάστες της Νομικής, οι 300 της Βουλής ετοιμάζουν το τάφο σας!

πηγή: ellinopsychos

Πριν από δύο χρόνια οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ αγρότες της Κρήτης έκαναν απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά με πρόθεση να φτάσουν και να παρατάξουν τα αγροτικά οχήματά τους έξω από την Βουλή. Ο Γιωργάκης Παπανδρέου κατέβηκε στο λιμάνι εν ώρα συμπλοκών και έδωσε παράσταση μετα δακρύων για τις κάμερες της τηλεόρασης!

Πριν δύο ημέρες άνθρωποι του Συνασπισμού ανέβασαν 250 λαθρομετανάστες με το πλοίο της γραμμής από την Κρήτη, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τηλεοπτικών κάμερων, και τους έμπασαν στην Νομική σχολή Αθηνών όπου και κατασκήνωσαν. Οι καταληψίες απαιτούν την άμεση και άνευ όρων νομιμοποίηση τους εκβιάζοντας την ελληνική πολιτεία με απεργία πείνας. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Συνασπισμός αποτελεί συγκοινωνούν δοχείο του ΠΑΣΟΚ...

Ακολούθησαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις της πράσινης κυβέρνησης, αλλά μέχρι εκεί. Ένα θέμα που θα είχε λυθεί σε θέμα λεπτών σε οποιαδήποτε άλλη χώρα έχει αφεθεί να διαιωνίζεται ώστε... ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ τον ελληνικό λαό.

Αριστεροί, κεντρώοι και τηλεπατριώτες των εδράνων και του καναπέ αφιέρωσαν ώρες ατελείωτες να φιλοσοφούν, να "ξιφομαχούν" μέσα από το γυαλί, και στο τέλος να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό για ένα "αστείο" θέμα;

Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί άμεσα εναντίον των καταληψίων είναι πολύ γελασμένος. Αν ήθελε θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα! Αντιθέτως οι καταληψίες και θα νομιμοποιηθούν και ο ατίθασος Ελληνικός λαός θα μάθει οτι δεν θα περάσει το δικό του, όσο και να ψηφίζει στα γκάλοπ εναντίον των λαθρομεταναστών!

Πως τα γνωρίζουμε όλα αυτά; Διότι εδώ υπάρχει προηγούμενο! Πριν λίγους μήνες, μια ομάδα Ιρανών έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αυτοί μάλιστα δεν κατέλαβαν καν δημόσιο κτήριο πανεπιστημιακού ιδρύματος! Αυτοί απλώς κατασκήνωσαν στα προπύλαια όπου και πραγματοποίησαν την δική τους... ας την πούμε ... απεργία πείνας. Το αποτέλεσμα; Ελαβαν όλοι τους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ.

Ποιος βρισκόταν δίπλα τους όπως θα διακρίνετε στην φωτογραφία; Μα ο Πέτρος Κωσταντίνου με την πολυαγαπημένη του ντουντούκα φυσικά!


Η κίνηση της κατάληψης της Νομικής ήταν απλώς το επόμενο βήμα σε μια εκστρατεία για την οποία η ίδια η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως!

Αλλά η σκοπιμότητα πίσω από την κατάληψη δεν έχει σχέση μόνο με την επιβολή της ιδέας της απόδοσης ασύλου επί της ελληνικής κοινής γνώμης, με νόμο που πέρασε στα μουλωχτά το ΠΑΣΟΚ προ δύο εβδομάδων.

Όσο καιρό η κοινή γνώμη παρακολουθεί από τον καναπέ της τους "μαχητικούς" βουλευτές και τις αστραφτερές παρουσιάστριες να τσιρίζουν στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κύμματα, στο κοινοβούλιο έρχεται και θα περάσει ένα ακόμη έκτρωμα του Μνημονίου που οι δήθεν "πατριωτικές" δυνάμεις της βουλής ψήφισαν! Βλέπετε, η κυβέρνηση να απραιστάνει ότι κωλυσιεργεί στο μεταναστευτικό, αλλά στην πραγματικότητα τα "παλληκάρια" μας εργάζονται σκληρά!

Πρόκειται για την απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων με το νομοσχέδιο υπό τον μελιστάλακτο τίτλο:

«Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας - κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων»

Καταργεί λοιπόν τους "αδικαιολόγητους περιορισμούς" που στέκονται στον δρόμο της παγκοσμιοποίησης η σοσιαληστρική κυβέρνηση . Το νομοσχέδιο αναρτήθηκε στις 19 Ιανουαρίου για δήθεν δημόσια διαβούλευση και έκλεισε στις 25 Ιανουαρίου, δηλαδή... εχθές!

Όμως σήμερα ψηφίστηκε και κάτι ακόμα στο κυνοβούλιο! Ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα καθορίζει τις κρατικές επιχορηγήσεις προς τις ιδιωτικές εταιρίες μέσω των Προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων! Ξέρετε... αυτά που μας έβαλαν μέσα τουλάχιστον κατά 50 δις ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Πρόκειται για την περιβόητη...

"Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή"

Λεφτά υπάρχουν όπως βλέπετε! Τα δικά σας λεφτά!

Όσο ασχολείστε λοιπόν με τους 300 λαθρομετανάστες της Νομικής, οι 300 της Βουλής ετοιμάζουν το τάφο σας!

ΕΨ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger