Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου μας από πολιτικάντηδες της δεκάρας. Όποιος επιχειρήσει μια τέτοια Εθνοπροδοτική συμφωνία θα συναντήσει την οργή του Ελληνικού λαού.

Ο ανένδοτος αγώνας του λαού, για την ανατροπή και την αντιστροφή των (κυρίως) κυβερνητικών ενεργειών που οδηγούν στο "σπιράλ θανάτου" τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ξεκινάει από την ατομική προσπάθεια και συνεχίζεται με ομαδική προσπάθεια των Ελλήνων/ίδων πολιτών.

1) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
Oι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών συμπλέουν με την κυβερνητική "γραμμή" προπαγάνδας όπου τα ψέμματα, η παραπληροφόρηση, η αποκρυψη γεγονότων, η απόσπαση της προσοχής του κοινού με σκοπίμως μεγενθυμένα γεγονότα ελάσσονος σημασίας, η υπερπληροφόρηση με άχρηστες πληροφορίες και η ασύνδετη ροή προγράμματος (το λίγο απ' όλα δηλαδή) βαφτίζονται ανεπίσημη επικοινωνιακή πολιτική σύμπλευσης με την προπαγάνδα, συνεπικουρούμενη με τηλεοπτικά προγράμματα αφελληνισμού, κουτσομπολιού, εξευτελισμού, αποβλάκωσης και προπαγάνδας.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ:

Α) Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Β) ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΚΙΝΗΤΗΣ, ΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γ) Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ

Δ) Η "ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" - ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΟΡΥΦΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου μας από πολιτικάντηδες της δεκάρας.
Όποιος επιχειρήσει μια τέτοια Εθνοπροδοτική συμφωνία θα συναντήσει την οργή του Ελληνικού λαού.

Η κοινή απαίτηση των Ελλήνων και των Ελληνίδων είναι η απομάκρυνση του σάπιου πολιτικού συστήματος, η κατάσχεση των κλεμμένων, η επαναφορά της κλήρωσης στις τρείς εξουσίες (ίσως με κάποιες προσωρινές ασφαλιστικές ποσοτικές και ποιοτικές δικλείδες ασφαλείας λόγω της μη εξειδίκευσης), της άμεσης δημοκρατίας - δημοψηφίσματα , του εξοστρακισμού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης μας, ελευθερώνοντας την Ελλάδα από τις βουλήσεις των τραπεζοκαρχαριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger