Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντόν του Σιωνισμού. Τρόμαξαν οι Σιωνιστές από τον ηρωικό μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και ζητούν την απομάκρυνση του.

Το παρακάτω περιεχόμενο (δηλαδή το κείμενο και το βίντεο) το βρήκα σε δύο διαφορετικά blogs.

πηγή: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμαξαν οι Σιωνιστές από τον ηρωικό μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και ζητούν την απομάκρυνση του - Με ποιό δικαίωμα το European Jewish Congress ζητάει την απομάκρυνση μητροπολίτη;;;

Ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ Εκκλησίας – πολιτείας, προκάλεσαν οι δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σε εκπομπή του Mega, την Τετάρτη (22/12) , ότι οι Εβραίοι σχεδιάζουν την καταστροφή των εθνικών κρατών. Ήδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για προσβολή, ενώ Εβραικές οργανώσεις μέσω εκπροσώπων τους ζητούν την απομάκρυνσή του από την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Σεραφείμ έχουν ως εξής:

"Εσείς αρνείστε πως υπάρχει μια παγκόσμια προοπτική για την καταστροφή της οικογένειας που είναι το πρωταρχικό κύτταρο της κοινωνίας, με τις μονογονικές οικογένειες, με τα ομόφυλα ζευγάρια δηλαδή μια προσπάθεια καταστροφής των εθνικών κρατών..."
Στην ερώτηση "Ποιος την ενορχηστρώνει ποιος τη χαράζει τη πολιτική αυτή;", ο κ. Σεραφείμ απάντησε:
" Ποιος διεθνιστικός παράγων; Ο διεθνής Σιωνισμός είναι πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Δεν το γνωρίζεται αυτό; Δεν ενθυμίστε την περίπτωση όταν επισκέφθηκε το Εβραϊκό λόμπι τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με ένα και μοναδικό αίτημα να διαγραφεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες με την αιτιολογία ότι οι ομόπιστοί τους εν Ελλάδι υφίστανται διακρίσεις; Μην ξεχνάμε λοιπόν τα αυτονόητα. Υπάρχει μια παγκόσμια προσπάθεια απομειώσεως της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας των Χριστιανών". Σε άλλη ερώτηση πρόσθεσε:
"Εμείς δεν είμαστε εναντίον των ανθρώπων, είμαστε εναντίον των συστημάτων. Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο ο οποίος μας μισεί και μας υβρίζει. Γιατί αυτή είναι η εντολή του Χριστού μας, αλλά εν προκειμένω θα σας πω κάτι που θα σας φανεί εξωφρενικό, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Rothschild με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία. Το παγκόσμιο σύστημα όπως ξέρετε στηρίζεται επάνω στο τραπεζικό σύστημα το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή Σιωνισμό. Rockefeller, Rothschild, Soros και άλλοι πολλοί. Είναι γνωστά αυτά."
Διεθνείς αντιδράσεις
Οι διεθνείς αντιδράσεις στις παραπάνω δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν έντονες. Σύμφωνα με το πρακτορείο JTA. ο πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας Αθηνών Μπέντζαμιν Albala δήλωσε:
"Βλέποντας και ακούγοντας το πρόγραμμα, ένιωσα αηδία ακούγοντας τον Μητροπολίτη Πειραιά εκφράζοντας τον εαυτό του, με αυτό τον τρόπο εναντίου του διεθνούς Σιωνισμού, και ξεδιάντροπα λέγοντας ότι ο Χίτλερ με τη βοήθεια των εβραϊκών τραπεζιτών έκανε ό, τι έκανε".
Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή , ζήτησε την Τετάρτη (22/12), από τους επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να καταδικάσουν τις δηλώσεις του Μητροπολίτη αυτής.
"Τα τρομακτικά ψέματα του Σεραφείμ στην ελληνική τηλεόραση αποδεικνύουν ότι ο αντισημιτισμός είναι ζωντανός και θάλλει στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία", δήλωσε ο Ραβίνος David Rosen, διευθυντής διεθνών AJC των διαθρησκευτικών υποθέσεων, σε επιστολή του προς τον επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, καθώς και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
"Είναι ευθύνη της ηγεσίας της εκκλησίας να καταδικάσουν και να ξεριζώσουν τον αντισημιτισμό", προσθέτει.
Το European Jewish Congress ζήτησε την απομάκρυνση του μητροπολίτη.
"Είναι εντελώς απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιος ανώτερος στην ευρωπαϊκή θρησκευτική κοινότητα μπορεί να κάνει τέτοιους αποκρουστικούς και γεμάτους μίσους ισχυρισμούς", δήλωσε στο EJC ο Πρόεδρος Δρ Moshe Kantor .
"Αυτό που ειπώθηκε τόσο ανοιχτά στην εθνική τηλεόραση διακηρρύσει ότι υπάρχουν εκείνοι που δεν αισθάνονται ντροπή να εκφράζουν αυτές τις απόψεις μπροστά σε ένα ευρύ κοινό."
"Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της εναντίον τέτοιων λόγων μίσους και τους ηγέτες της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, να απομακρύνουν αμέσως αυτό το πρόσωπο από τη θέση του", κατέληξε.
ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!!!


______________________________________________________________

______________________________________________________________

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

κανάλι: HellasOrthodoxia
Το είδα εδώ: http://anti-ntp.blogspot.com/2010/12/blog-post_5880.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger