Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Προστασία ποιού πολίτη;

πηγή: ΕΓΕΡΣΙΣ2

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.
Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Α.Τ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.




το βίντεο το είδαμε εδώ


δείτε άλλη μια περίπτωση προστασίας του καθεστώτος από...επικίνδυνους που κρατούν ελληνικές σημαίες και θέλουν να κατευθυνθούν από το Σύνταγμα στον Άγιο Παντελεήμονα




______________________________________________________________


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

Η αστυνομία μετατρέπεται από όργανο προστασίας του πολίτη, σε όργανο προστασίας εκείνων που βρίσκονται στην κυβέρνηση, ή για άλλους που κρύβονται πίσω από την κυβέρνηση

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

1). Άν γίνει πολύ νωρίς η χρεωκοπία δεν θα μπορούν να ξεζουμίσουν τους Έλληνες με τα επιτόκια και θα υπάρχει σθεναρή αντίσταση από το έθνος.

Η παραπληροφόρηση και αποσιώπηση γεγονότων από τα Μ.Μ.Ε. (Δ.Ν.Τ., μέγεθος λαθροεισβολής και η βιαιότητα των λαθροεγκληματιών στην διάπραξη φόνων, βιασμών, ληστειών, κλοπών κ.α.) γίνεται μεθοδευμένα, συστηματικά και με ύπουλο τρόπο.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΓΕΝΕΙΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 80%.

Τα εγκλήματα που δεν αποσιωπούνται από τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε. είναι εξαιρετικά ισχνή μειοψηφία.
Σε αυτά που αποκαλύπτονται δεν αναφέρεται αν είναι αλλοδαποί οι δράστες ώστε να μην αναπτύσσονται αισθήματα θυμού από το γηγενή πληθυσμό.
Στο άμεσο μέλλον θα ισχύει η παραπάνω παράλογη ψευτολογική της μείωσης της αλλοδαπής εγκληματικότητας.


Όπλα διατήρησης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας pseudoamerican way

ΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

1. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.,
2. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.,
3. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ”ΕΙΔΙΚΩΝ”,
4. ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
5. ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ(ΑΝΤΙ)ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
6. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
7. ΟΙ ”ΒΙΤΡΙΝΑΤΟΙ” ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ,
8. ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ:

9. ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger