Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Η γεωμετρική αύξηση του αριθμού των εθνικά συνειδητοποιημένων πατριωτών ενάντια στην πολυφυλετική εισβολή και κατοχή είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι το "παράδειγμα" αυτοοργάνωσης του Αγ. Παντελεήμονα. Μια πλατεία εθνικά συνειδητοποιημένων πατριωτών μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στα σχέδια της νέας αταξίας πραγμάτων επειδή θα δώσει το "κακό παράδειγμα της αντίστασης" σε άλλες πλατείες, γειτονιές, χωριά, πόλεις, κράτη. Γι΄αυτό και η “θεατρική παράσταση”. Η προσπάθεια εξομάλυνσης του πολυφυλετικού πειράματος θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά “κακά παραδείγματα” στο μέλλον.

πηγή: http://ygro-pyr.blogspot.com/

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ JERONYMO GROOVY ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΘΗΝΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΑΝ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=Qqma33QU2FI&feature=player_embedded

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ!

Οι Γενίτσαροι Γραικύλοι της Εξουσίας και της Πλουτοκρατίας, μετέτρεψαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, τον μεγαλύτερο στο Βαλκάνια, σε μουσική σκηνή - σκυλάδικο!!!! Έφεραν και τον Νταλάρα (δε μας χέζεις) τον μεγάλο αυτό αοιδό και σύζυγο της υφυπουργού «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα» και μετέτρεψαν την Ιερά Τράπεζα της Εκκλησίας σε πρώτη θέση πίστα για όλα τα Βόρεια και Νότια προάστια της πλουτοκρατίας τα οποία σταυροπόδι μέσα στο Ναό(!!!!!)  παρακολούθησαν την συναυλία και μετά έφυγαν για τα χλιδάτα προάστια τους. Και όλα αυτά με την προστασία των ΜΑΤ γιατί διαφορετικά θα έφευγαν με σκισμένα σώβρακα και γιαουρτωμένοι όλοι τους.

Σταυροπόδι Βάμπ μέσα στην Εκκλησία η κυρία Βόζεμπεργκ των 12.500 ευρώ φορολογικής δήλωσης, μεγαλοδικηγόρος και βουλευτής της ΝΔ, παρακολουθεί τη συναυλία του "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα".... Μετά έφυγε για το Καβούρι αν δεν κάνω λάθος.... Δίπλα ακριβώς η Αννούλα, αυτή τη φορά με ύφος παρθένας περιχαρούς....

Στην συναυλία δεν παρέστη εντωμεταξύ ούτε ένας Έλληνας κάτοικος της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα..

Γιατί και για ποιον έγινε η συναυλία τότε; Ποιο ήταν το μήνυμα; Ήθελαν να δείξουν οι κύριοι της κυβέρνησης, της εκκλησίας και της πλουτοκρατίας, πως έτσι έχει η κατάσταση, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, θα συνεχιστεί η αδιαφορία του κράτους προς τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες και κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και όλων των γκέτος της Αθήνας και να μην εξεγείρονται λοιπόν άδικα οι κάτοικοι… Αυτό ήταν το μήνυμα και όχι τάχα η προσπάθεια για συνύπαρξη λαθρομεταναστών και Ελλήνων….

Η πλουτοκρατία ήλθε, είδε και απήλθε εις τα χλιδάτας προάστια της, δεν εκάθησαν λεπτό εις την περιοχή και έντρομοι κοιτούσαν βγαίνοντας από το Ναό μη τους προσγειωθεί κάνα ιπτάμενον γιαούρτιον εις το κεφάλι τους…

Την επόμενη φορά Νταλάρα, Jeronymo, Π.τ.Δ και Αννούλα Διαμαντοπούλου να πάτε να κάνετε συναυλία στην πλατεία των Εξαρχείων άμα είστε μάγκες. Εκεί δεν πέφτουν γιαούρτια, πέφτουν μολότοφ και σφαίρες και ας κάνετε και συναυλία για τους αγαπημένους σας λαθρομετανάστες…. Και μόλις γίνει και το Τζαμί, να πάτε να κάνετε συναυλία και μέσα σε αυτό, για να δείτε μετά τι σημαίνει ο Ισλαμικός Νόμος της Σαρίας...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ 12.12.10

Kύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Σας υποδεχόμαστε με θλίψη, απογοήτευση, οργή,
αγανάκτηση, ντροπή και αποτροπιασμό στην ψυχή μας αυτές τις άγιες ημέρες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πρωτίστως η χώρα μας και κατ' επέκταση η πόλη μας και η γειτονιά μας.

Απάνθρωπη και άδικη η τιμωρία, η περιφρόνηση, η εγκατάλειψη των γειτόνων μας, των συνανθρώπων μας, των Ελλήνων .

Αδικαιολογήτως απούσα η παρουσία σας, η στάση σας, ο λόγος σας για αυτήν την οικονομική, πνευματική, κοινωνική, ηθική εξαθλίωση που έχει επιβληθεί σε εμάς τους Έλληνες και τις Εκκηνίδες (και όχι τους φιλους και τις φιλες κε Πρόεδρε) από όλους τους πολιτικούς , σαφώς παρά την θέλησή μας.

Άνισος αλλά διαρκής και άοκνος ο αγώνας μας να κρατήσουμε παρόντα, όρθιο, ζωντανό, τον Ελληνισμό όχι της διασποράς αλλά της Χώρας μας, όχι στα πέρατα της Γης αλλά στον τόπο μας, στην Πατρίδα μας.

Έλληνες που παλεύουμε σκληρά με εντιμότητα και ήθος την άγρια, σκληρή καθημερινότητα μας , ολομόναχοι , εγκαταλειμμένοι , έχοντας εχθρό απέναντι μας ένα κράτος και μια εκκλησία , που υπεραμύνονται με υπερβάλλοντα ζήλο τα δικαιώματα των παράνομων εισβολέων στην χώρα αλλά που εγκληματικά αδιαφορούν για τα αυτονόητα δικά μας δικαιώματα .

Έλληνες και εσείς και μάλιστα Πρόεδρος αυτής της αμφίβολης και κατ επίφαση Δημοκρατίας Ελληνικής(;) και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, στέκεστε σιωπηλοί μπροστά σε μια Αθήνα που βουλιάζει στο Ισλάμ της παρανομίας, της επαιτείας, της εγκληματικότητας, της ασέβειας , της βρώμας, της καταπάτησης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος των Ελλήνων και άρθρου του Ελληνικού Συντάγματος , σε μια Αθήνα που μετετράπη σε τζαμί 2 φορές , σε μια Χώρα που είναι υπό κατοχή από παράνομους εποίκους που κατά τα άλλα, ναι είναι αξιολύπητοι, όπως όμως και εμείς.

Μπροστά σε μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς στο έγκλημα στη λεηλασία, χωρίς αρχές και αξίες, χωρίς ούτε ένα σημείο αναφοράς στο ορθό, το έντιμο, το νόμιμο, το ηθικό, το λογικό , το αξιοπρεπές.

Μα αξιότιμοι κύριοι, Άρχοντες της Πολιτείας και της Εκκλησίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ για τους αξιολύπητους συμπατριώτες σας , για το ποίμνιο σας .

Για το ανελέητο μέχρι θανάτου ξύλο που τρώνε γέροντες και γερόντισσες, για την ληστεία μιας σύνταξης (που θέλουμε να πιστεύουμε ξέρετε τι σημαίνει ) , ενός σταυρού στο λαιμό, για την μάταιη προσπάθεια αγρυπνίας του παπα στην εκκλησία , που κανένας δεν μπορεί να παρακολουθήσει γιατί όλοι φυλακίζονται στα σπίτια τους με το που πέφτει η νύχτα·.

Για τον κάθε αξιοθρήνητο καταστηματάρχη που με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβιώσει δίπλα στα παράνομα μαγαζιά των αλλοδαπών που χαίρουν της προστασίας των αρχών .

Για τον απελπισμένο γονιό που αναγκαστικά στέλνει το παιδί του στην τάξη των 28 αλλοδαπών παιδιών στο Δημόσιο Σχολείο , που ούτε την γλώσσα δεν ξέρουν.

Για αυτά τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που δεν θα μάθουν ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, αρχές και αξίες, αγωγή του πολίτη και που
στο τέλος θα πάψουν να βλέπουν και την εικόνα του Χριστούλη (όπως λέγαμε μικρά παιδιά), γιατί τα παιδιά των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ δεν πρέπει να
προσβάλλονται και που αντί για πρωινή προσευχή θα τους μαθαίνουν να σκύβουν στα τέσσερα για να μάθουν τι είναι το μπαϊράμι (όπως πρόσφατα συνέβη σε σχολείο των Σεπολίων).

Για τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που θα καταλήξουν ευνουχισμένοι Έλληνες χωρις μνήμη και γνώση των μεγάλων αγώνων που δώσανε οι πρόγονοι μας για να κρατήσουν την Πατρίδα μας ελεύθερη και που αυτό το Υπουργείο , αυτό το κράτος, φροντίζει να τα ξεκόψει από κάθε τι που μας έκανε υπερήφανους στο παρελθόν και μας δυναμώνει για να οραματιστούμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον.

Το μόνο που ζητάμε είναι να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και έστω και τώρα να πράξετε το καθήκον σας, έναντι όλων αυτών που αντιπροσωπεύει το αξίωμα σας και η θέση σας και θέλουμε να πιστεύουμε και η συνείδηση σας , σαν άνθρωποι και κυρίως ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους Έλληνες , τις Ελληνίδες και την Πατρίδα μας.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, AGIOSPANTELEIMONAS@GMAIL.COM THL. 6930304442


«….Τη Ρωμιοσύνη μην τη κλαις,
εκεί που πάει να σκύψει,
με το σουγιά στο κόκκαλο,
με το λουρί στο σβέρκο…..
Νάτη, πετιέται από ξαρχής
Και ανδριεύει και θεριεύει …
Και καμακώνει το θεριo
με το καμάκι του ήλιου….»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger