Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Προπόνηση ήταν τα επεισόδια (6η Δεκεμβρίου) για το πως θα προβοκάρουν τον ξεσηκωμό του λαού

πηγή: Greek Alert

Τα επεισόδια τις 6ης Δεκεμβρίου ήταν προπόνηση των χρήσιμων ηλιθίων για το πως θα προβοκάρουν τις κινητοποιήσεις του κόσμου όταν το χρειαστεί το σύστημα.

Επειδή το σύστημα περιμένει στο μέλλον μεγαλύτερες κινητοποιήσεις από αυτές του Μαίου που χαθήκαν ανθρώπινες ζωές στη MARFIN. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που αποτελούν ένα απο τα δεκανίκια του ξεκίνησαν την προετοιμασία.
Η 6η Δεκεμβρίου ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συντηρούνται οι ομάδες των "αυθόρμητων" και να εμπεδώνεται στα σχολεία (νεολαία) ένα κλίμα χουλιγκανοποίησης (που δεν έχει καμία σχέση με τον όρο εξέγερση) με άμεσο αποτέλεσμα ότι κινητοποίηση επιχειρηθεί στο μέλλον να πέφτει θύμα προβοκάτσιας και να εγκλωβίζεται από ελεγχόμενες μάζες και όχι από την πραγματική βούληση του λαού.
Οι με θράσος μονοπωλούντες τους όρους εξέγερση, αντίσταση κάνουν ότι μπορούν να τους απαξιώνουν εδώ και χρόνια. Γιατί τι σχέση έχει ο όρος εξέγερση με το πλιάτσικο και την καταστροφή;
Σίγουρα στις εξεγέρσεις παρατηρούνται και τέτοια φαινόμενα αλλά πάντα πρόκειται για μεμονωμένα επεισόδια και όχι για το κυρίως έργο.
Τι σχέση έχει ο όρος αντίσταση στην εξουσία με την καταστροφή και τον μαρασμό επιχειρήσεων, ιδιωτικών περιουσιών και της αγοράς;  
Αυτή η εικόνα είναι μια καλοστημένη μηχανή που τον ρόλο των κατασκευαστών έχουν αναλάβει -όχι μόνο αυτοί- εδώ και χρόνια οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Μια εικόνα που με την βοήθεια της θολοκουλτούρας και του δήθεν προοδευτισμού (βλέπε αριστερό lifestyle) προσπαθεί να πιάσει όλα τα σημεία "ελέγχου" του λαού.
Και φυσικά θα αναρωτηθεί κανείς...."και τι μπορούμε να κάνουμε;"....
Την απάντηση δεν μπορεί να την δώσει κάποιος εύκολα...το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να ξεσκονίσουμε το φιλότιμο όσων περισσότερων συμπατριωτών μας μπορούμε και να φροντίζουμε συνέχεια να αναδεικνύουμε το πραγματικό ρόλο τους.
Οι Έλληνες είναι ένα βήμα πριν το ξεσηκωμό...
Όσο και αν λένε κάποιοι πως οι Έλληνες δεν θα κάνουν τίποτα...ας προσεύχονται να βγούν αληθινοί...
γιατί αν ο Έλληνας ξεσηκωθεί...και βάλει στην άκρη όλους αυτούς (συνδικαλιστές, κομματάρχες, παπαγαλάκια κ.α) που εργάζονται νυχθημερόν για να τον κρατούν σε ύπνο...
αν βάλει στην άκρη όλους αυτούς που καπηλεύονται τους αγώνες του λαού και είναι σε διαρκή επαγρύπνηση ώστε να προλάβουν να προβοκάρουν το όποιο ξέσπασμα του λαού...
τότε...ο σώσον εαυτόν σωθείτο...

Greekalert

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger