Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το παζάρι των προδοσιών και η αταλάντευτη προδοτική πολιτική

Το παζάρι των προδοσιών

1 Οι λαθροισλαμοφασίστες εισβολείς έποικοι έχουν το θράσσος να ζητάνε δέκα τεμένη σ΄όλη την Ελλάδα (κλιμάκωση της ισλαμιστοφασιστικής προπαγάνδας), για να είμαστε οι γηγενείς και "ευχαριστημένοι" αν θα γίνει προς το παρόν "μόνο" ένα.

2 Οι τουρκοισλαμοφασίστες έχουν το θράσσος να ζητάνε τα "πάντα" χωρίς να δικαιούνται τίποτα.
α) Ζητάνε την συνδιαχείρηση του Αιγαίου μας (έστω και μέσω του δικαστηρίου της χάγης),
β) Την τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου για να αποδυναμώσουν την ανάδειξή της σε ισχυρό γεωπολιτικό παίχτη μέσω των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων,
γ) Και την κοσοβοποίηση της Θράκης μας.

3 Οι τοκογλυφοπιστωτές ζητάνε την ζουγκλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα (επιχειρησιακές συμβάσεις υπερισχύουν των κλαδικών συμβάσεων), και την πλήρη φτωχοποίησή μας.


Η αταλάντευτη προδοτική πολιτική

Η επικράτηση του ισλαμοφασισμού στην Ελλάδα, ο έλεγχος των ανθρώπων με την φτώχια, την ψηφιακή παρακολούθηση (κάρτα πολίτη), τα Μ.Μ.Ε. και ο γεωπολιτικός έλεγχος της στρατηγικής περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου (με τον πολύ πλούσιο ορυκτό πλούτο) είναι αταλάντευτη πολιτική των πασόκων που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο, του συμπορευόμενου πολιτικού συστήματος, και των think tanks (Bildeberg).

Τα πειραματόζωα του Βαλκανικού νότου θα πάρουν στο κυνήγι τους προδοτορουφιάνους πολιτικούς και τους ξεπουλημένα δημοσιoγραφικά υπαλληλάκια τους και τότε να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger