Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης φορτηγού στον Ασπρόπυργο. HΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...

πηγή: http://peripatris.blogspot.com/



















Στα χέρια του κρατούσε ακόμα το πιστόλι. Δίπλα του υπήρχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.Έδωσε τέλος στην ζωή του γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Αστυνομικοί βρήκαν τον 57χρονο άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του νεκρό χθες το μεσημέρι κοντά στο σπίτι του στην Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Τα χρέη τον είχαν πνίξει καθώς πέρσι είχε καεί το φορτηγό του και αναγκάστηκε να χρεωθεί για να αγοράσει άλλο.

Οι πρόσφατες εξελίξεις με την απελευθέρωση του επαγγέλματος αλλά η τεράστια πτώση στις μεταφορές διόγκωσαν τα οικονομικά προβλήματα για τον 57χρονο ιδιοκτήτη διεθνών μεταφορών.

Συνάδελφοι του είπαν πως ο Ν.Τ. συμμετείχε στις κινητοποιήσεις τους αν και είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη. Έψαχνε απεγνωσμένα κάποιο δρομολόγιο ώστε να πάρει " ανάσα". Προχθές το μεσημέρι συνάδελφος του τον ενημέρωσε για ένα δρομολόγιο όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Είχε ήδη πάρει την απόφαση του.

Ιδιοκτήτες φορτηγών εκτιμούν πως ο 57χρονος είναι το πρώτο θύμα του ανοίγματος του χώρου των μεταφορών. Όπως λένε ήδη δεκάδες συνάδελφοι τους πωλούν τις άδειες τους όσο όσο σε επιτήδειους ώστε να πάρουν έστω ένα μικρό ποσό.

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/10/h.html#ixzz13aK4FDyl

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger