Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, οι προκλήσεις των ισλαμοφασιστών τούρκων, η αποδυνάμωση των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, το φρόνημα και η Εθνική ταυτότητα του Ελληνικού λαού που υποσκάπτεται από εθνοπροδότες πολιτικούς, καναλάρχες και δημοσιογράφους είναι εκρηκτικός συνδιασμός

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι καναλάρχες τρώνε τα λεφτά μας, τον ιδρώτα και το αίμα μας για να μας προπαγανδίσουν τα "καλά" της παγκοσμιοποίησης και του ισλαμοφασισμού.




Μείωση του κόστους του ΕΣ κατα 60%, ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ

Τα λεφτά που κόβουν από τις συντάξεις, τους μισθούς, το "φούσκωμα" των λογαριασμών, την στρατιωτική αποδυνάμωση κ.α. πάνε και στην memorandum προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε.
δηλαδή στους μεγαλοδημοσιογράφους και τους καναλάρχες.

Οι παραπάνω (μεγαλοδημοσιογράφοι και καναλάρχες) μαζί με τις "κάστες" των πολιτικών, των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών φτιάχνουν πανάκριβα σπίτια σε ασφαλείς περιοχές, αποταμιεύουν τεράστια ποσά χρημάτων ενώ ο Ελληνικός λαός πεινάει, είναι άνεργος και νοιώθει ανασφάλεια για το παρόν και το μέλλον.

Μια μέρα μετά την 28 Οκτωβρίου λέμε ΌΧΙ στην προπαγάνδα.
Δώστε μας πίσω τα κλεμμένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger