Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Το κράτος θέλει να μας "φορτώσει" την κάρτα του πολίτη παρά τη θέλησή μας

Σχόλιο που έκανα στην ανάρτηση http://allenaki.wordpress.com/2010/10/21/id-card-fascism/

"Βγαίνει ο υπερυπουργός ο οποίος αναφέρει ότι μέσα στο 2011 όλοι οι πολίτες θα λάβουν αυτή την κάρτα, την περίφημη κάρτα, την έξυπνη κάρτα."

Δηλαδή "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" να την πάρουν όλοι οι πολίτες αλλιώς θα απολυθούν (τώρα τα σώματα ασφαλείας), ενώ τον επόμενο χρόνο τα Μ.Μ.Ε. και οι πολιτικοί θα θέσουν διάφορα εκβιαστικά διλήμματα, θα κάνουν επίκληση για διαφάνεια των συναλλαγών ή μπορεί να φτάσουν στο ακόμα χειρότερο σημείο δημιουργίας πολιτών διαφορετικών ταχυτήτων με το να πουν π.χ. ότι όσοι οι πολίτες δεν την παραλάβουν θα έχουν χαμηλότερο αφορολόγητο όριο ή/και υψηλότερη φορολόγηση ή οτιδήποτε άλλο.

Τα ατομικά μας δικαιώματα, οι θρησκευτικές μας πεποιθήσεις, τα εργασιακά και τα συνταγματικά μας δικαιώματα δεν πρέπει υπάρχουν για την κυβέρνηση της δανειακής σύμβασης ξεπουλήματος και παραχώρησης Εθνικής κυριαρχίας, πρέπει να υπάρχει μια τυφλή υποταγή στα κελεύσματά (ψευτονομιμοποιημένα μέσω των νόμων που ψηφίζονται από βουλευτές και όχι από τον λαό) τους.

Γι΄αυτό πρέπει να μαυριστεί στις εκλογές ή να την εξαναγκάσουμε να εγκαταλείψει τάχιστα την χώρα η κυβέρνηση της δανειακής σύμβασης ξεπουλήματος και παραχώρησης Εθνικής κυριαρχίας.

Μόλις φύγει η κυβέρνηση η επιστροφή του αστυνομικού στην εργασία του είναι μονόδρομος επειδή η απόταξη από την υπηρεσία είναι παράνομη.

Η παρακάτω ανάρτηση είναι από το blog Αλλενάκι


Ο φασισμός είναι εδώ: Αστυνομικός αρνήθηκε να πάρει την Κάρτα του Πολίτη και τον απέταξαν

Στο βίντεο ο δικηγόρος του Έλληνα πολίτη, αστυνομικού, ο οποίος για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνήθηκε να πάρει την Κάρτα Πολίτη και απετάχθη με συνοπτικές διαδικασίες.
Πηγή: Cretan Patriots
Η Κάρτα Πολίτη εμπεριέχει στοιχεία και πληροφορίες για τον Έλληνα πολίτη, τα οποία δεν του γνωστοποιούνται ποτέ, εφ’ όρου ζωής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger