Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η καταλήστευση του Ελληνικού λαού, τα λουκέτα και οι άνεργοι είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις ότι το σχέδιο του πειράματος προχωράει καλά

Όταν οι προδότες του Ελληνικού Έθνους πολιτικοί ξεπουλάνε και παραδίδουν κρατικές δομές στα μεγαλοτραπεζικά λαμόγια και η κακώς εννοούμενη "ανταγωνιστικότητα" μεταφράζεται σε μη ανανέωση συμβάσεων, σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα (ευκολία απολύσεων λόγω μικρών αποζημιώσεων, μισθοί πείνας κ.α.).

Όταν επιτυγχάνεται ο στόχος των προδοτών του Ελληνικού Έθνους πολιτικών με την πλήρη καρτελοποίηση της αγοράς (υψηλές τιμές των καταναλωτικών αγαθών) με την παράλληλη δημιουργία πληθώρας ανέργων που θα ανατροφοδοτεί το φτηνό εργατικό δυναμικό.

Τότε σημαίνει ότι το σχέδιο του πειράματος προχωράει καλά και τα λουκέτα και οι άνεργοι είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις.

Ο στόχος των προδοτών του Ελληνικού Έθνους πολιτικών είναι η αποσιώπηση γεγονότων και η παραπληροφόρηση του Ελληνικού Έθνους από καλοπληρωμένους δημοσιογράφους.

Όταν οι προδοτικοί στόχοι των πολιτικών αποκρύπτονται από τα Μ.Μ.Ε., όταν τα Μ.Μ.Ε. διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, τρομοκρατούν τους πολίτες με καθημερινές ψυχολογικές επιχειρήσεις και “γεμίζουν” με ανασφάλεια για το σήμερα και το αύριο των Ελλήνων και των Ελληνίδων τότε φαντάζει "λογική" η διύλιση του κώνωπα και η κατάποση της καμήλου αμάσητης από το ελληνικό λαό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger