Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 12.10.2010

πηγή: http://ellinopsychos.blogspot.com/


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 12.10.2010

Διαβάζοντας σήμερα τα δημοσιεύματα, τόσο στο TVXS με τίτλο «έμμισθοι Χρυσαυγίτες για να καθαρίσουν οι πλατείες από μετανάστες» (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι κύριε), όσο και το δημοσίευμα στο ZOUGLA gr με τίτλο «Πορεία για τα προβλήματα του Αγ. Παντελεήμονα»(βάζοντας φωτογραφία από την συγκέντρωσή μας στις 24.11.08), θέλουμε να ενημερώσουμε τους «έγκριτους» δημοσιογράφους , της αναίσχυντης παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάνδας αυτά που επιλεκτικά αποκρύπτουν, αν και τα ξέρουν , 2 χρόνια τώρα.

Τον Νοέμβριο που μας έρχεται κλείνουμε 2 χρόνια, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ αγωνιστικών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων , με μοναδικό γνώμονα και κομματική γραμμή την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ μα και την ανάγκη μας πλέον, να υπερασπιστούμε όχι την περιουσία μας αλλά την ζωή μας, πράγματα για τα οποία ήταν και είναι υποχρεωμένη να φροντίσει η ανύπαρκτη πολιτεία, ενός ανύπαρκτου Κράτους και ενός κατάπτυστου Δήμου.

Δύο χρόνια τώρα, με πίστη, υπομονή επιμονή, συνέπεια, καθαρό βλέμμα και ξεκάθαρα λόγια , οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και όχι οι δήθεν δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο από το 6ο διαμέρισμα (γιατί είναι ελάχιστοι) αλλά και εισαγόμενοι από αλλά άσχετα διαμερίσματα (για να φαίνονται μπούγιο) διακτινιζόμενοι περίγελοι, ξεφωνημένοι σε όλα τα blogs , που εμφανίζονται ως κάτοικοι της περιοχής μας, αλλά και της πλ. Αμερικής, Δημοτικής αγοράς Κυψέλης ,Πεδίου του Άρεως, Πάρκου Κύπρου και Πατησίων, Βοτανικού, πλ. Βικτορίας, Αττικής, Βάθη, και πάει λέγοντας, σταθήκαμε, στεκόμαστε και θα παραμείνουμε ΟΡΘΙΟΙ, κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα μας για επιβίωση περιφρουρώντας τον με οποιοδήποτε κόστος.

Ενημερώνουμε επίσης ότι δεν μετέχουμε σε κανενός είδους πολιτικό παιχνίδι, από οποία παράταξη και αν προέρχεται και εδικά από αυτές που έχουν ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ από τις δημοσκοπήσεις και την δυναμική νέων, άλλων κομμάτων. Η απόφασή μας να μην παραστούμε στην εκπομπή του « κου» Τριανταφυλλόπουλου όπως και οποιουδήποτε άλλου κυβερνητικού δημοσιογράφου, ήταν καθολική και αποφασίσθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του, 2 ημέρες πριν, να τηλεφωνεί σε όλους όσους ήξερε στην γειτονιά, μέχρι και στον οδηγό(!!!!!!!) της υδροφόρας του Δήμου που πλένει την πλατεία μας.

Όσον αφορά την ανάμειξή μας με το νόμιμο κόμμα της Χρυσής Αυγής, σας εξυπηρετεί και είναι εμφανές και στον πιο ανυποψίαστο βλάκα, στον πανικό σας να σταματήσετε το ΝΤΟΜΙΝΟ της διεκδίκησης, της αυτοοργάνωσης και αυτοπροστασίας που έχει ξεκινήσει από τους κατοίκους που ξυπνάνε, από πλατεία σε πλατεία και από γειτονιά σε γειτονιά.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

Το «σύστημα» με υποστηρικτές του Δ.Ν.Τ. τα ερπετά (δημοσιογράφους) και τους μπράβους (αναρχικούς ), σε κοινή αντιδημοκρατική, αντιρατσιστική δράση, κάνουν μνημόσυνο αντί να καταγγέλλουν το μνημόνιο, αντικαθιστώντας την φωνή του λαού με τις παράνομες κραυγές των λαθρομεταναστών, των αντιρατσιστών, των αριστερών, των αναρχικών και των αντιεξουσιαστών, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, πλ. Αφρικής (συγνώμη Αμερικής), πλ. Καμπούλ (συγγνώμη Αττικής), πλ. Τιράνων (συγγνώμη Κυψέλης),πλ. Αγ.Νικολάου, πλ. Βικτορίας και σύντομα της πλ. Καραμανλάκη, και του Αγίου Παύλου, δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ με τον θλιβερό , κακόμοιρο, κακορίζικο θίασο του ΣΥΡΙΖΑ που «έκανε» πορεία στην Βουλή και επέδωσε «ψηφισμα» και που διαφημίζετε «κε» Κούλογλου , «κε» Tριανταφυλλόπουλε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γιατί ναι, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει .

Υ Π Ε Ρ Π Ι Σ Τ Ε Ω Σ ΚΑΙ Π Α Τ Ρ Ι Δ Ο Σ
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger