Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεσαια ταξη πρεπει να εξαφανιστει

Βρήκα ένα σχόλιο στο olympia.gr

Ηλιας είπε

κατ εντολην των σοφων της σιων,της λεσχης μπιλντερμπεργκ, υπο τις ευχες παπαουλια και με την συμφωνημενη παραδωση εξουσιας απο καραμανλη σε παπανδρεου η μεσαια ταξη πρεπει να εξαφανιστει!!
η ραχοκοκκαλια της ελληνικης οικονομιας και του ελληνικου εθνους πρεπει να οδηγηθει στη φτωχια για να μην μπορει να αντιδρασει στα σχεδια της παγκοσμιας διακυβερνησης!!
οσο εχουμε πολιτικους που ειναι αθεοι, στελεχη μασωνικων οργανωσεων και ανθελληνες οτι και να γραφουμε οτι και να λεμε παμε για καταστροφη!!!
δεν ειναι σεναρια συνομωσιας αλλα γεγονοτα καθημερινα!!!

Το άρθρο στο οποίο έγινε το παραπάνω σχόλιο έχει τίτλο:

Η κατάρρευση της Αγοράς εκμηδενίζει τη μεσαία τάξη!

Όταν, πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι μιλούσαν για την κοινωνία των δύο τρίτων και για τον κίνδυνο εξαφάνισης της μεσαίας τάξης, ακούγονταν γραφικοί.
Δεν υπήρχε κανείς, εν μέσω δανειακής ευωχίας, που να πιστεύει οτι θα ερχόταν η ώρα μιας τόσο ανώμαλης προσγείωσης, που θα έθετε εν αμφιβόλω όλες τις “κατακτήσεις” των μεταπολεμικών και ιδίως των μεταπολιτευτικών χρόνων.
Οι δύο μεγάλες κατηγορίες του ενεργού πληθυσμού, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έζησαν, η καθεμιά με τον τρόπο της, μέσα σε ένα ιδιότυπο πλην υπαρκτό καθεστώς βεβαιοτήτων ..............................

Ολόκληρο το άρθρο εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger