Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

“Όπλα” για την αύξηση εξουσίας, της αρπαγής πλούτου από τα μεσαία και τα χαμηλά στρώματα και “όπλα” κατευνασμού των εύλογων αντιδράσεων του λαού.

Σε αυτά τα “όπλα” εντάσσεται και η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Πολύ καλά είναι το άρθρα: Μία «σέχτα» είναι πάντα… χρήσιμη

H Αμερικάνικη Σέχτα Επαναστατών πίσω από τον φόνο του Γκιόλια

1. οικονομική εξάρτηση πολλών χωρών από δάνεια που είναι αδύνατον να αποπληρωθούν,2. οι ελεγχόμενοι πολιτικοί των κομμάτων,3. οι ελεγχόμενες οικονομικές και ενεργειακές κρίσεις,4. οι στοχευμένοι πολέμοι στρατών και μυστικών υπηρεσιών (για την ανατροπή πολιτικών ή δικτατόρων, για την δημιουργία πολιτικών προσφύγων, για την απόσπαση πλουτοπαραγωγικών πηγών),5. η ελεγχόμενη λαθρομετανάστευση που την διακινούν ομάδες εκπαιδευμένες από μυστικές υπηρεσίες,6. ο μη αμεσοδημοκρατικός (δημοψηφίσματα τακτικά και μη) τρόπος λειτουργίας των κρατών,7. η πτώση του κοινωνικού επιπέδου (παιδεία, πολιτισμός, ενημέρωση),8. τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.9. ο εκφοβισμός και την ανασφάλεια όσο περισσότερων γίνεται ( για να υπάρχουν ελεγχόμενες αντιδράσεις) με όπλα:α). την εγκληματικότητα,

β). το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό,

γ). την εργασιακή ανασφάλεια,

δ). περιβαντολογική καταστροφή

ε). θέματα υγείας (μεταδοτικοί ή μη βακτήρια & ιοί)

ζ). κρατική καταστολή και αντιδράσεις από ιδεολογικά αντίρροπες δυνάμεις (ιδεολογικός πόλεμος, με συντονισμένες και μη συντονισμένες, αλλά έμπρακτες τακτικές κινήσεις ενάντια στις φωνές αντίστασης)

η). ο ρόλος των φύλων σε συνθήκες όλο και μεγαλύτερης εργασιακής ανασφάλειας (στην οικογένεια και γενικότερα στην κοινωνία)

θ). τον έλεγχο της καθημερινής ζωής (κάμερες, εμφυτεύσιμα τσιπάκια κ.α.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger