Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Να φύγουν τώρα. Θέλουμε νέο Ανδρούτσο, Διάκο, Μπουμπουλίνα, Κολοκοτρώνη.

Σχόλια από το antinews που με εκφράζει όπως εκφράζει το 95,3% των Ελλήνωνhttp://www.antinews.gr/?p=48449&cpage=1#comment-462403

ΒΡΑΧΟΣ says:

03/06/2010 at 13:17

Αν μείνουν στην εξουσία, τα “πράγματα” που κυβερνούν, γιατί αν τους πω ξεκάθαρους προδότες θα παρεξηγηθείς,θα δερνόμαστε στους δρόμους…Το θέμα είναι να αποφύγουν το πολυυυυυύ ξύλο που θα πέσει και να την κάνουνε σιγά-σιγά για τις “πατρίδες” τους…Τώρα τι θα κάνουμε εμείς εδώ μετά την λαίλαπα, άσε να το δούμε…http://www.antinews.gr/?p=48449&cpage=1#comment-462437

takis roula says:

03/06/2010 at 13:54

Δηλαδή δεν έχουμε πτωχεύσει ήδη? Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, του παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, και σεις μιλάτε για τους πολιτικούς ακόμη? Πόσο νομίζετε ότι θα αντέξει το πολιτικό σύστημα? ΄Ολοι να φύγουν, όλοι είναι συνυπεύθυνοι οι μεν γιατί τα κάνανε ροϊδο, οι δε γιατί σιώπησαν.Σχολιασμός δικός μου:

Δεν θέλουμε ΠΑΣΟΚoSUPERMAN και ΠΑΣΟΚospiderman.ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/2010/06/blog-post.htmlΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Δ.Ν.Τ., ΑΜΕΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΡΧΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ)Απόσπασμα από το βίντεο: Memorias del Saqueo“Αν ζητούσατε από την Αργεντινή κοινωνία να επιλέξει μεταξύ του San Martin (εθνικού μας ήρωα) και του Spiderman, θα ψήφιζα τον San Martin.

Αλλά όταν έχεις να διαλέξεις μεταξύ του Spiderman και του Superman, πως να κατηγορήσεις την κοινωνία για τις επιπτώσεις της επιλογής της; (άρα άκυρο και το επιχείρημα αφού τους ψηφίσαμε αυτούς θα τους λουστούμε)”Απόσπασμα από το βίντεο: Memorias del Saqueo

“Θα ηγηθώ της μάχης κατά της διαφθοράς”

Δήλωση του Menem

για να στείλει την μπάλα στην εξέδρα”

(όλες οι υποθέσεις απορρίφθηκαν).Απόσπασμα από το βίντεο:
Memorias del Saqueo

ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Κανένας πρίν τον Menem δεν είχε τολήσει να διαπράξει τόσο μεγάλη προδοσία, ή τόσο κυνικά να προβεί σε ενέργειες που έβλαψαν το έθνος.

Το διπλό παιχνίδι του νέου προέδρου κατέστρεψε 50 χρόνια λαϊκών αγώνων:

Επέβαλε υποταγή στο νέο μοντέλο παγκοσμιοποίησης, αμνήστευσε τους ηγέτες της χούντας (ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν τους είχε περάσει από το μυαλό) και πρόδωσε εκατομμύρια εργατών, που έζησαν την καταπίεση.

Εγκατέλειψε το δημοφιλή αντι-ιμπεριαλισμό και τη μη ευθυγράμμιση με τον ιμπεριαλισμό όπως είχαν διακηρύξει οι Περόν και Εβίτα και ξεκίνησε μια φυσική σχέση με τις Η.Π.Α.

Οι πολιτικές του πλέον υπαγορεύονταν από την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ.

Αλλά ο Μένεμ δεν είναι ο μόνος προδότης.

Πολλοί από τους πολιτικούς ηγέτες και αρχι-συνδικαλιστές ξεπούλησαν τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής.

Πολλοί από αυτούς αποδέχθηκαν συμφωνίες και έλαβαν χρηματικές αποζημιώσεις.

Άλλοι ανέβηκαν στο τρένο των ιδιωτικοποιήσεων.Να φύγουν τώρα.Θέλουμε νέο Ανδρούτσο, Διάκο, Μπουμπουλίνα, Κολοκοτρώνη ή ακόμα και San Martin (ήρωας της Αργεντινής που τον θυμήθηκαν με την εξαθλίωσή τους ο Αργεντίνικος λαός) για κυβερνήτες.

Ανθρώπους που θα βάλουν το συμφέρον του Ελληνικού έθνους πάνω από τα μικροκομματικά συμβέροντα και την εξυπηρέτηση των ξένων και εγχώριων μεγαλοτραπεζιτών.

Ανθρώπους τίμιους και ηθικούς πού όχι μόνο θα αντιλαμβάνονται τα παρακάτω αλλά θα έχουν σαν σταθερό σκοπό την ελευθερία των Ελλήνων από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης.

http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_553.html

Τελικά, πλούσιος είναι εκείνος που μπορεί να ελέγχει την μηχανή κοπής χρήματος και με αυτήν να βάζει τον κόσμο στο παιχνίδι προκειμένου να τους παίρνει-ελέγχει στα μουλωχτά τις πραγματικές αξίες και όχι τα δικά του κουρελόχαρτα τα οποία αξίζουν για προσάναμα σε τζάκι.”ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Αα) και του Αε)

(βίντεο που βίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση)

http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRAΑα). ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Εως ότου πάψουμε να μιλάμε για ελλείμματα και κυβερνητικά έξοδα, και αρχίσουμε να μιλάμε σχετικά με το ποιός ελέγχει πόσα χρήματα έχουμε, έως τότε είναι απλά ένα παιχνίδι συγκάλυψης – μια πλήρης και παντελής εξαπάτηση.

Δεν έχει σημασία εάν περάσουμε μια τεθωρακισμένη τροποποίηση στο Σύνταγμα που να θεσπίζει υποχρεωτικά ισορροπημένο προϋπολογισμό.

Η κατάσταση μας πρόκειται μόνο να χειροτερεύει έως ότου ξεριζώσουμε την αιτία από εκεί που πηγάζει.

===========================================================

http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_553.html

''Εσείς ψάχνετε να βρείτε ποιοι κλέψαν τα λεφτά –καλά κλέψαν και μερικοί κάποια λεφτά– ή που πήγαν τα λεφτά. Τα λεφτά πήγαν σιγά-σιγά, με τον καιρό και σε βάθος χρόνου, στις επιτοκιακές διαφορές, δηλαδή στις τράπεζες και στους διάφορους επενδυτές. Σε αυτή τη φάση ή πληθωρίζουν ή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΖΩΗ θα κλάψουν μανούλες.

Άντε Αγκέλα, ρίξε 10 τρις ευρώ στην τσόχα, να συνεχίσει το "παιχνίδι"...

Τα χρήματα είναι απλά το μέσο που όμως η αξία του έχει ημερομηνία λήξης. Το πραγματικό χούφτωμα με όρους μέλλοντος είναι ο έλεγχος των κρατικών φιλέτων ανά έθνος. Και ο μηχανισμός λέγεται “οικονομική κρίση” και σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να λειτουργήσει ο "ήπιος μηχανισμός", τότε μπαίνει μπροστά το μεγάλο αλλά σίγουρο κόλπο, αυτό της "πολεμικής κρίσης"... ''http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA

(βίντεο που βίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση)

Αε). ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ

Οι αρχαίοι χρυσοχόοι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν περισσόρερα οδηγώντας την οικονομία ανάμεσα στο “εύκολο χρήμα” και το “στενό” χρήμα.

Όταν κατάφεραν να είναι ευκολότερο να δανειστεί κάποιος χρήματα,

στη συνέχεια η συνολική ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορούσε μεγάλωσε.

Τα χρήματα ήταν άφθονα.

Ο κόσμος πήρε περισσότερα δάνεια για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του.

Αλλά στη συνέχεια οι αργυραμοιβοί θα μείωναν τη προσφορά χρήματος.

Θα έκαναν πιο δύσκολο το να πάρει κάποιος δάνειο.

Τι θα συνέβαινε;

Ακριβώς ότι συμβαίνει σήμερα.

Ένα σίγουρο ποσοστό ανθρώπων δεν θα μπορούσε να ξεπληρώσει τα προηγούμενα δάνεια,

και δεν θα μπορούσε να πάρει καινούργια δάνεια ώστε να ξεπληρώσει τα παλαιά.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να χρεοκοπήσουν και έπρεπε να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους στους χρυσοχόους για πένες αντί δολαρίου.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σήμερα,

μόνο που σήμερα αποκαλούμε αυτό το “σκαμπανέβασμα” της οικονομίας “Κύκλο της Αγοράς”.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣthink tanks (δεξαμενές σκέψεων) + πρόθυμα εργαλεία + διεθνείς οργανισμοί = το δυναμικό και οι ιδέες της παγκοσμιοποίησηςΑυτό ακριβώς το δυναμικό, θα προσφέρει λύσεις = προπαγάνδα & εκφοβισμό απέναντι σε συνειδητοποιημένους εθνικά υπερήφανους πολίτεςcoupled σχεδιασμός & η συνταγή ΑΟικονομική δυσπραγία ή οικονομική ανάπτυξη και ευμάρεια;

Οικονομικοί δείκτες και βιοτικό επίπεδο κατοίκων ενός έθνους – κράτους.Αα). Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΟMΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 95% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΠΟΙΟΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ;)Αε). ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ (Περιλαμβάνονται και οι ενεργειακές κρίσεις)

Αβ). Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΩΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΛΙΕΙΑ) / ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)Αγ). ΤΟ ΧΡΕΟΣ / ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ / ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΗΡΩΜΩΝ / ΤΙΜΑΡΙΘΜΟΣ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ / ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΒΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥΑδ). Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 95% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger