Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Η ''ειρήνη'' του γίνε ανταγωνιστικός προς τους ''φρέσκους Έλληνες'' του ''σκάσε και πλήρωνε'' ή ξεκουμπίσου από εδώ

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει την κυνική άποψη των κυβερνώντων και των αγορών-πράσινου χρηματιστηρίου.Ποιά είναι;Διασφάλιση κεφαλαίων, τόκων, σκλαβιάς, υποδομών, εδαφών και υπεδάφους της χώρας προτεκτοράτου.Άν γίνει πολύ νωρίς η χρεωκοπία δεν θα μπορούν να ξεζουμίσουν τους Έλληνες με τα επιτόκια και θα υπάρχει σθεναρή αντίσταση από το έθνος.Τι θέλουν;Την σκλαβιά και την ανασφάλεια (οικονομική, ποιότητα ζωής κ.α.)Η ''ειρήνη'' του γίνε ανταγωνιστικός προς τους ''φρέσκους Έλληνες'' του ''σκάσε και πλήρωνε'' ή ξεκουμπίσου από εδώ.

=========================================================

Η καταλήστευση του Ελληνικού λαού από τους πολιτικούς οδηγεί σε μετανάστευση.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΆλλη μια τραγωδία αποδεκατίζει την νεολαία μας κατά τη δεκαετία 1960-1970, όταν οδήγησαν 1.680.000 Έλληνες να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Τότε το 90% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας έφυγαν από την χώρα μας. Έτσι άδειασαν τα χωριά μας και οι πόλεις μας. Η Ελλάδα έκτοτε κατάντησε χώρα γερόντων.

http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=151ΑΠΟΔΟΧΗ του ''σκάσε και πλήρωνε'' ή ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ;Προδοτικές ηγεσίες διεφθαρμένων πολιτικών χρησιμοποιήθηκαν για να καταχρεώσουν το κράτος, ώσπου να καταντήσει η Ελλάδα ευάλωτη στη λεηλασία των μεγαλοτραπεζιτών και να χρεοκοπήσει!!!

http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=151

+

http://olympia.gr/

Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Απλή η μέθοδος “εκχώρησης” δικαιωμάτων!

Απαξιώνεις την παραγωγικοτητα μιας χώρας

  1. Βάζεις στο DNA των πολιτών την οκνηρία και τη λαμογιά

  2. Τους μαθαίνεις να ζουν με δανεικά

  3. Όποιον δουλεύει πραγματικά τον λοιδωρείς και τον απαξιώνεις

  4. κόβεις τα δανεικά και ξερά με χλωρά αντιμετωπίζουν το φάσμα της πτώχευσης

  5. Παραδίδεις Γη, Ύδωρ και Παράγωγα αφού πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι ότι “αφού δε μπορούμε μόνοι μας ας τα δώσουμε και ας εισπράξουμε”!

+

Το… έργο έχει ανέβει πολλές φορές και το σενάριό του γνωστό: Οι αγορές θα κρατήσουν ημιθανή την Ελλάδα (δε θα της επιτρέψουν να πτωχεύσει) μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη διανομή των πόρων της.

http://skakistis.wordpress.com/2010/04/28/%C2%AB%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%C2%BB/

+

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΠΗΓΩΝ

http://deltio11.blogspot.com/2010/04/goldman-sachs.html

http://skakistis.wordpress.com

1). Με απορυθμισμένη την οικονομία της χώρας και εξουθενωμένο και φοβισμένο τον λαό της, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του γνωστού και συνηθισμένου σχεδίου που ακολουθείται κατά γράμμα όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ: Το ξεπούλημα των πόρων.Ήδη η Ελληνική κυβέρνηση έχει αποτιμήσει τη δημόσια περιουσία η οποία φτάνει στα 300. δισ ευρώ, όσο δηλαδή είναι και το χρέος. Κανείς δε γνωρίζει τι περιλαμβάνει αυτή η περιουσία…2). http://www.youtube.com/user/Evonymos#p/u/5/Z-OQy14uWTw

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:Γ. Αμοιρίδης:

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει γιατί 92% υπάρχει ιδιοκτησία του Έλληνα που δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.Λ. Γεωργιάδης:

Κύριε Αμοιρίδη αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το δημοσιονομικό που λέτε η ιδιοκτησία, δεν έχει καμιά σχέση
1+2= ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 92% ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΓΚΕΤΟ), ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κ.α.) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

+

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/2010/04/blog-post_17.html

Το Ξεπούλημα Της Ελλάδας Από Τους Πολιτικούς Είναι Εργαλείο Ανάπτυξης Και Ειρήνης

..........................................................................................................................................................

Άρα το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους πολιτικούς είναι εργαλείο ανάπτυξης της αεριτζίδικης οικονομίας, και ειρήνης στον πολυπολιτισμικό κόσμο.

+

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html

Το μεγάλο ξεπούλημα της χώρας άρχισε... Βγάζουν στο σφυρί 14.500 δημόσια κτήματα

+

Η ''ειρήνη'' του γίνε ανταγωνιστικός προς τους ''φρέσκους Έλληνες'' του ''σκάσε και πλήρωνε'' ή ξεκουμπίσουΧρησιμοποιώντας πολιτικούς-πιόνια, προωθούν τακτικές αφελληνισμού όπως το Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο, οι αναγνωρίσεις τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας, η χρηματοδότηση ανθελληνικών Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων), η ολέθρια διαπολιτισμική εκπαίδευση.

..............................................................................................................................................................

Δίνοντας την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, δημιουργούν στην επαρχία ξένους με δικαιώματα, από ψήφο μέχρι ιδιοκτησία. Η ανοχή των Ελλήνων επαρχιωτών σε ξένους με δικαιώματα θα ανοίξει τις πόρτες και στους υπολοίπους ξένους, οι οποίοι θα έρθουν να «αναπτύξουν» το πρώην δημόσιο κεφάλαιο!

Έτσι θα μονιμοποιηθεί η κατάκτηση της χώρας και οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα…

http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=151

+

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ;

Την ίδια στιγμή η Αμερική δίνει ελεύθερη βίζα για να μεταναστεύσει ο νέος Έλληνας που θα πτωχεύσει ή θα απολυθεί από τη θέση εργασίας του.

Έτσι οι παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες θα μείνουν στην χώρα μας ενώ εμείς θα αναζητήσουμε την ελπίδα πάλι στο εξωτερικό.

Το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού είναι ολοφάνερο, μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν.

http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=151

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger