Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο ηρωϊσμός είναι ανεπιθύμητος στους νεοταξίτες που θέλουν το ξεπούλημα των πάντων στους τραπεζικούς κολοσσούς και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και άλλων Λαών.

Ο αρχικός σχεδιασμός του πασοκ μετά τις εκλογές ήταν για συνενοχή-εκλογικό κόστος λόγω της υπόθεσης ότι η Ν.Δ. θα ακολουθούσε συμβατική πολιτική.

Όμως η στρατηγική του πασοκ άλλαξε λόγω της αντιμνημονιακής πολιτικής της Ν.Δ.

Η αντιμνημονιακή πολιτική της Ν.Δ. στην αρχή βόλευε το πασοκ επειδή θα χρησιμοποιούνταν σαν δικαιολογία για να μην πειράξουν τον κομματικό στρατό του δημοσίου και να μεταφερθούν τα βάρη στους ιδιώτες.

Γι΄αυτό και δεν πίεσε την Ν.Δ. να το υπογράψει ώστε να εξυπηρετήσει τα κομματικά συμφέροντα.
Αυτό ήταν κοινό μυστικό στους συνδικαλιστές του πασοκ και γι΄αυτό ο θεατρινισμός των αντιδράσεών τους συνεχίστηκε.

Στην Ευρώπη το πασοκ είχε καλλιεργήσει την εντύπωση πως η Ν.Δ. έχει αντιευρωπαϊκές θέσεις και γι΄αυτό δεν υπόγραψε το μνημόνιο.

Όμως όταν η πίεση από την Ευρώπη για τον περιορισμό του κράτους έγινε ασφυκτική πριν από λίγο καιρό (πίεζαν και για μέτρα που θα πείραζαν τον κομματικό τους στρατό), η αξιοπιστία των Μ.Μ.Κυβερνοπροπαγάνδας ήταν στο ναδίρ και σε συνδιασμό με την καταβαράθρωση των ποσοστών του πασοκ αποφασίστηκε από εγχώρια και ξένα κέντρα η συγκυβέρνηση.

Στις 8 Οκτωβρίου 2011 στο antinews.gr (/2011/10/08/126246/)
Βλέπει πλέον ξεκάθαρα ότι η κυβέρνησή του δεν μπορεί λειτουργεί και ούτε υπάρχει περίπτωση να το κάνει, εγκλωβισμένη καθώς είναι στις θανάσιμες εσωκομματικές αντιθέσεις και αντιπαλότητες αφενός και στην πλήρη διάσταση με την ίδια την εκλογική βάση της αφετέρου.

Στις 8 Οκτωβρίου 2011 στο antinews.gr (/2011/11/13/133283/)
“Είτε εκλογές, που όμως θα ήταν καταστροφικές στις σημερινές κρίσιμες ώρες, είτε μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μια εθνική πλειοψηφία που θα στηρίζεται από την παρούσα Βουλή” . Και προσέθετε: “Ο κ. Παπανδρέου δείχνει έτοιμος να εξαιρεθεί από την πρωθυπουργία για να συγκροτηθεί κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης“

Στις 20 Οκτωβρίου ο σχεδιασμός είχε ολοκληρωθεί (to84nhsi84tou84hliou) (/2011/11/20-2011) και τον γνώριζαν όλοι στο πασοκ:

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.ΚΥΒΕΡΝΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΣΤΑ «ΜΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΜΑΣΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ»

    «αυτός θα είναι μεγαλύτερο πολιτικός εφιάλτης μετά το ‘67»


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ «ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ» ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ (ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ)

    «να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων πέρα από προσωρινά κομματικά οφέλη»


Η ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ (ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ)

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ «ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ-ΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ (ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)

    «Ψηφίζω τελευταία φορά, έχω συνειδησιακό πρόβλημα»


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ «ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ» ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

    «Η κοινωνία έχει καταδικάσει συλλήβδην το πολιτικό σύστημα. Δεν θα υπάρχουν καλοί και κακοί πολιτικοί»



Ο ηρωϊσμός είναι ανεπιθύμητος στους νεοταξίτες που θέλουν το ξεπούλημα των πάντων στους τραπεζικούς κολοσσούς και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και άλλων Λαών.



Στις 11 Φεβρουαρίου 2011 στο olympia.gr (/2011/02/11/ξεπουλήστε)
είχα κάνει το εξής σχόλιο:

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους (συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί του πόροι και υποδομές) μέσω του ξεπουλήματός του στους τοκογλυφικούς αεριτζήδες τραπεζίτες έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους έχει εκφραστεί ανοιχτά από οικονομολόγους και πολιτικούς ενώ υπάρχει και ο αντίλογος στο Ευρωκοινοβούλιο εκφρασμένος από τον Nigel Farage: “Ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά.
Είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε…ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!”).

Η εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών μπορεί να οδηγήσει σε ξεσηκωμούς και γι΄αυτό γίνεται προσπάθεια να δαμαστεί ο λαός με διάφορους τρόπους όπως τα ο έλεγχος της ζωής με ψηφιακά μέσα όπως οι κάρτα του σκλαβωμένου πολίτη και οι κάμερες, τα επικοινωνιακά μέσα, ο πολυφυλετισμός, οι χημικές ουσίες με σκοπό την επιβίωση των πολιτικών συμμοριών που θα μεταβιβάσουν την τυραννική τους εξουσία σε υπερεθνικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τις πολυεθνικές.

Η επανεθνικοποίηση των στρατηγικών τομέων της Ελλάδας είναι η μόνη λύση για να αντιστραφούν οι προδοτικές ενέργειες ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger