Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ποιές θα είναι οι επιπτώσεις του κουρέματος 50% ή 55% ή 60% ή 65% στα ασφαλιστικά ταμεία. Αποκρυπτογράφηση μεθόδων τηλεοπτικής (κυρίως) προπαγάνδας. Προσπαθούν να μας ταϊσουν «κουτόχορτο» τα παπαγαλάκια και τα άλλα λαμογιοψευτρόνια από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων στην περίπτωση του «εθελοντικού» ή μη κουρέματος θα χάσουν την μισή τους αξία.

Άρα τα χρήματα για τις συντάξεις θα μειωθούν  δραματικά.

Για την αποφυγή της οδυνηρής για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλήθειας, χρησιμοποιείται η αποσιώπηση του θέματος των πραγματικών επιπτώσεων στα ασφαλιστικά ταμεία σε συνδιασμό με την υπερπληροφόρηση με άχρηστες πληροφορίες για άσχετα θέματα και σε συνδιασμό με την μετατόπιση της συζητήσεως σε θέματα όπως η εξασφάλιση των τραπεζικών καταθέσεων.

Όταν αποτύχουν οι παραπάνω μέθοδοι (αποσιώπηση, άχρηστη υπερπληροφόρηση, μετατόπιση της συζητήσεως) το «ρίχνουν» στα ψέμματα, ή μιλάνε περί εγγυήσεως του ύψους των καταθέσεων ή λέγοντας ότι θα δίνονται συντάξεις χωρίς να αναφέρουν το αν θα περικοπούν δραματικά.

Όταν αποτύχουν όλα τα παραπάνω το «ρίχνουν» στις ειρωνείες προς τους συνδιαλεγόμενους που έχουν διαφορετική από αυτούς άποψη (τι θα κάνατε εσείς;), στους εκβιασμούς και στα εκβιαστικά διλλήμματα (τύπου επιστροφή στη δραχμή, δεν έχουμε παραγωγή για την κάλυψη των εσωτερικών αναγκών κ.α.).





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger