Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι κουτσουρεμένες συντάξεις και τα επικοινωνιακά τερτίπια-ψευτοαντιδράσεις στα Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας.

Επειδή δεν μου αρέσει να υποτιμούν την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού βάζοντας στα δελτια ειδήσεων δήθεν εσωκομματικές αντιδράσεις (στους πολιτικούς στάβλους υπάρχουν κυνικοί και όχι ευαίσθητοι) για τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα των λαμόγιων του πασοκ απανταμε: ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

1). Θα ζητήσουν να επιστραφούν τα παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατηθέντα ποσά από τις κουτσουρεμένες συντάξεις του Σεπτεμβρίου;

2). Στη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί προσεχώς οι εσωκοματικοί ψευτοαντάρτες θα δείξουν έμπρακτη αντίδραση και όχι τα επικοινωνιακά τερτίπια-ψευτοαντιδράσεις;

Αν οι αντιδράσεις παραμείνουν στο επικοινωνιακό επίπεδο τότε θα έχει δίκιο ο βουλευτής που τους αποκάλεσε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια.

Με συμβουλές και με συμπάθεια δεν χορταίνει ο φτωχός Ελληνικός λαός.

Στη θέση του βιομηχανου στο παρακάτω βίντεο βάλτε τον γιώργο παπανδρέου, τους ψευτοαντιδρώντες και τους λοιπούς μνημονιολάγνους και στην θέση του Εξαρχάκου τον απλό φιλότιμο και φτωχό Ελληνικό λαό.



Η λογικη που προσπαθούν να περάσουν τα πασοκολαμόγια του μαζί τα φάγαμε αλλά ο φτωχός, φιλότιμος Ελληνικός λαός θα τα πληρώσει:

(«Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία… το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό.
Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο»)

συνδιασμένη με εκβιασμούς, αντισυνταγματικούς νόμους, πρόκληση φόβου και πανικού, προτροπές και συμβουλές για οικονομία στον Ελληνικό λαό ενώ τα πασκοκολαμόγια χαρατσώνουν μέσω της Δ.Ε.Η.
Ο απλός πολίτης δυσκολεύεται να αντιδράσει στους υπερβολικά φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος (φόβος για χάσιμο της ποιότητας ζωής που παρέχει το ηλεκτρικό ρεύμα)
Έτσι βρήκαν την ευκαιρία να μας χαρατσώσουν (τους οικιακούς καταναλωτές) με τη δικαιολογία της χρήσης κλιματιστικών το καλοκαίρι.

Μετά τα επιτυχημένα πειράματα στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού έδωσαν το Ο.Κ. για να προετοιμάσουν τα πασοκολαμόγια το έδαφος για το νέο χαράτσι στα ακίνητα.

Με όλα αυτά τα μέτρα οι πασοκοπολιτικοί κρύβονται από τον απλό Ελληνικό λαό ενώ οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί της προηγούμενης κυβέρνησης μπορούσαν να κυκλοφορήσουν και να συνομιλήσουν με τον κοσμο ακόμα και να εκφράσουν κυνισμό χωρίς να κρύβονται και ούτε να ακολουθούνται ορδές από αστυνομικούς του σήμερα.

Αλλά τι να περιμένουμε όταν ο τσουκάτος, ο μαντέλης, ο τσοχαντζόπουλος, ο παπανδρέου, ο παπακωνσταντίνου και οι λοιποί δεν τολμάνε να εμφανιστούν χωρίς τις ορδές της ασφάλειας και των ματ.



Παίρνοντας αφορμή από το παραπάνω βίντεο υπολογίζουμε το πως μπορεί να διαθέσει το ποσό που λαμβάνει για την επιβίωση αυτής και της οικογένειάς της

220 ευρώ ανά μήνα x 13 (12+1) μήνες = 2860 ευρώ το χρόνο
2,6 ευρώ για γάλα & ψωμί κάθε μέρα x 365 ημέρες το χρόνο = 949 ευρώ για γάλα και ψωμί το χρόνο (παράδειγμα που αναφέρθηκε στη βουλή)
2860 - 949 = 1911 ευρώ το χρόνο για τις παρακάτω δραστηριότητες.
1911 / 12 = 159 ευρώ το μήνα απομένουν για να φάει αυτή (και η οικογένειά της;) κάτι εκτός από γάλα και ψωμί.
Με τα 159 ευρώ το μήνα ίσως να πληρώσει ενοίκιο (αλλιώς πρέπει να πληρώσει κατά το πασοκ το φόρο στο ακίνητό της), να πληρώσει την εφορία, την θέρμανση, τους λογαριασμούς (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., νερό, γραμμάτια κ.α), να διασκεδάσει, να πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου, τα τέλη κυκλοφορίας (σήμα), και ότι άλλο κατέβει στο μυαλό των προδοτών που κυβερνάνε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger