Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου είναι πλεον γεγονός.
Ενα γεγονός που θα δεσμεύσει την χώρα μας τουλάχιστον για την επόμενη 20ετια εκτός και αν οι εταίροι μας αποφασίσουν να μας χρεοκοπήσουν.
Δυο είναι τα σενάρια αυτή την στιγμή που "παίζουν".Και τα δυο ομως υπο τις παρούσες συνθήκες θα έχουν καταστρεπτικά αποτελέσματα για το λαό μας.
Το πρώτο είναι όλα αυτά τα μέτρα να παίρνονται μόνο και μόνο ώστε οι γαλλο-γερμανικές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα και μια πιθανή ελληνική χρεοκοπία να τους κοστίσει λιγότερο.
Επί της ουσίας να κερδίσουν χρόνο.
Το δεύτερο σενάριο που έιναι και ποιο πιθανό είναι η Ελλάδα να παραμείνει στην "εντατική" για πολλά μα παρα πολλά χρόνια υιοθετώντας "δια βίου" και μέχρι τελικού ξεπουλήματος τον τρόπο διακυβερνησης των αφρικανικών κρατών περασμένων δεκαετιών.
Θα μου πείτε για καινούργια μας τα λες αυτά;
Φυσικα και όχι αλλά τις τελευταίες μέρες αποδεικνύεται ότι το σύστημα....Το ληστρικό ψευτοδημοκρατικό σύστημα έχει περάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε μπορεί να αμφισβητεί τον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Και μπορεί και αυτό να μην ειναι κατι καινούργιο για μερικούς όμως είναι εντελώς διαφορετικό να το κάνει οπως έκανε μέχρι τωρα κρυπτόμενο πισω απο μιζαδόρους πολιτικούς,εργολάβους και δημοσιογράφους και διαφορετικά τώρα που σε καθημερινή βάση το πράττει ξεδιάντροπα εντελώς φανερά αδιαφορώντας ακόμα και για τις αντιδράσεις.
Είναι απίθανη και πρωτόγνωρη σε τετοιο μέγεθος η στήριξη των πολιτικών απατεώνων απο τα ΜΜΕ.
Είναι εντελώς εξοργιστική η προσπάθεια ορισμένων πολιτικών να δικαιολογηθούν και ακομα ποιο εξοργιστική η προσπάθεια άλλων να διαφοροποιηθούν όταν και οι πράξεις και οι λόγοι αλλά και η διαδρομή τους είναι γνωστή.
Το ποιο αηδιαστικό όμως είναι ότι διαφωνούν....συμφωνώντας.
Δεν έχει σημασία σε τι και πως....Ειλικρινά πλεον δεν εχει καμια σημασία (ύστερα απο τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου)
Αυτο που έχει σημασία είναι πως συμφωνούν στην διατήρηση του σάπιου πολιτικού συστήματος και την ατιμωρισία.
Σημασία έχει οι τρόποι που χρησιμοποιούν για να κάμψουν την αντίσταση των πολιτών.
Αυτές τις μέρες η Ελλαδα γνώρισε απο πρώτο χέρι τον "σοσιαλισμό",την "πρόοδο" και την "αντίσταση" των απατεώνων ηγετών της,
Οι πολίτες της καταληστευθηκαν και συνεχίζουν να καταληστευονται απο την συνεργασία των σοσιαλο-φιλελευθέρων αλητών που οδήγησαν την χώρα στη καταστροφή και την αφασία στην οποία βρίσκεται η αριστερά ζώντας δεκαετίες πίσω.
Οι πολίτες της δάρθηκαν ανηλεώς απο τον υπουργό πρώην πρόεδρο της ΕΦΕΕ που μαζί με την αλλη επαγγελματία αριστεράντζα επίτροπο που τώρα γλύψει πατόκορφα τα ευρωληγούρια μας υπενθύμισαν τους "αγώνες" τους για δημοκρατία.
Ολοι αυτοί οι πολιτικάντιδες που δε κουράζονται να αναφέρονται στη δολοφονία Λαμπράκη αλλά που ποτέ δεν συμμάζεψαν την αναρχοαριστερή αλητεία που χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν ως παρακράτος εδω και 35 χρόνια με αποτέλεσμα να μιλάμε τώρα για πανω και κατω πλευρά του Συντάγματος.
Είναι οι ιδιοι ΟΛΟΙ μαζί που καταγγέλλουν το γιαούρτωμα,τα συνθήματα έστω τις χειρονομίες ως πράξεις βίας κατα των βουλευτών τους που δήθεν ως φοβισμένοι δε θα πράξουν ως οφείλουν κατα το Σύνταγμα το καθήκον τους.
Τι γελοίοι....Τι ξεφτιλισμένοι......
Οι δήθεν φοβισμένοι βουλευτές.....Μα για τους προσκυνημένους βουλευτές δεν εχετε τιποτα να πείτε;
Αυτούς που ξεσκονίζουν τον καθε ανίκανο αρχηγό και ψηφίζουν νομοσχέδια που πολλές φορές ουτε καν γνωρίζουν γιατί αυτό επιτάσσει η κομματική πειθαρχία.
Αυτούς που διόρισαν όλο αυτό το στρατό των δημοσίων υπαλλήλων-ψηφοφόρων και όπως αποδείχθηκε τελευταία και ως τραμπούκων και που σε δεκάδες περιπτώσεις βρέθηκαν είτε πάμπλουτοι είτε με την ψήφο ή την σιωπή τους αθώωσαν αλλα λαμόγια συναδέλφους τους.
Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα το C4I όπου για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έκαναν φτερά παραπέμφθηκαν τελικά οι ξοφλημένοι.
Μαντέλης και Τσοχατζόπουλος απο τη μια Αλογοσκούφης Μαρκογιαννακης απο την άλλη.
Και αυτοι μονο για απιστία.
Ουσιαστικά κανενας δεν θα τιμωρηθεί ουτε θα μάθουμε για ακομα μια φορά τι γίναν τα χρήματα των φορολογουμένων.Τεσσερα πρόσωπα τα οποία είτε έχουν εγκαταλείψει την πολιτική είτε είναι πολιτικά ξοφλημενα.Πόσο τυχαίο αραγε είναι αυτό;
Κι όμως αυτοί τα χαβά τους "καταδικάζουμε την βία".
Εμείς όμως κύριοι στην συνείδηση μας έχουμε καταδικάσει όλους εσας για εσχάτη προδοσία.
Και σας καταδικάσαμε όχι μονο για αυτά που κάνατε αλλά κυριως γι αυτά που αρνείστε να κανετε θέλοντας με καθε τρόπο να διατηρήσετε το πολιτικό κατεστημένο που ας μην γελιόμαστε ξερετε εσεις θα το διαμορφώσετε ξανα και ξανα και ξανα κατα πως βολεύει εσάς τα σογια σας και τα κομματοσκυλα σας.
Το θέμα είναι πως η απουσία πραγματικών μαζικών κινητοποιήσεων απο αποφασισμένους πολίτες έχει αρχίσει να οδηγεί σε αστεία ως γραφικά φαινόμενα τα οποία σίγουρα καποιοι θα εκμεταλλευτούν.
Ακούσαμε για τον Κολλάτο λεει επικεφαλής ομαδας....Και ακόμα ακούσαμε μέχρι και "διάγγελμα" Μαλλέλη (του STAR ) ότι θα "ηγηθεί" και αυτός όπως είπε "αριστερής προοδευτικής" προσπάθειας.
Απλά δε μας είπε αν ΄θα είναι και η...Πετρούλα εντός εγχειρήματος...Ρε τι αλλο θα ακούσουμε!!!!
Νόμιζα ότι αφου ακουσα τον Γιωργάκη να μιλάει για πατριωτισμό τα είχα ακούσει όλα.
Αλλα καλά λέγανε οι παλιότεροι "οσο ζεις μαθαίνεις".
Πλέον γνωμη μου είναι ότι ο αγώνας του απλού κόσμου δεν πρέπει να εχει σχέση με τις τρόικες.
Ο εσωτερικός εχθρός είναι απειρος ποιο επικύνδινος και κατατρώει σαν καρκίνος τα σωθικά του ελληνικού λαού.
Η μόνη επιδίωξη πρέπει να είναι η τιμωρία όλων όσων τον εκμεταλλεύτηκαν.
Ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η επιβολή πραγματικής δημοκρατίας με οποιοδήποτε κόστος.
Τα κούφια πολιτικά λόγια για κινδύνους εκτροπής των ηλιθίων πολιτικών που έχουν διορίσει την ηγεσία των δυνάμεων ασφαλείας και παρέα με το αναρχοσυνοθύλευμα τρομοκρατούν τους πολίτες.
Οι γνωστές "αξιοκρατικές" κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις που καταντούσαν να επαναφέρουν πρόσωπα απο την αποστρατεία αρκεί να είναι του....κόμματος δεν αφήνουν περιθώρια άλλης κοροϊδίας του λαού.
Δε ζούμε το 50 ούτε το 60 ρε προδότες και δε μασάμε κουτόχορτο.
Και σε καθε περίπτωση προτιμούμε τους φοβισμένους απο το λαο βουλευτές παρά τους βουλευτές κομματόσκυλα,τους βουλευτές προσκυνημένους σε ξενα και ντόπια συμφέροντα και τους βουλευτές που για να εκλεγούν βαφτίζουν την μίζα...χορηγία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger