Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Προσπαθουν εναγωνιως να μετατρεψουν το φανταστικο χρημα σε πραγματικο

Ο παρακάτω διάλογος είναι από το antinews.
Ο παρακάτω διάλογος αποκαλύπτει αυτά που γράφω κι εγώ (Η ”αεριτζίδικη” οικονομία).

ορτικι ορτικαδ είπε:
Επειδή ακριβώς η φούσκα θα σκάσει, οι επιτήδειοι φροντίζουν για την ¨ επόμενη μέρα¨.
¨Αγοράζουν¨ κοψοχρονιά όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη.
Έτσι μετά το παγκόσμιο κραχ, θα έχουν τη δυνατότητα εκμεταλλευόμενοι τον πλούτο των λαών να επιβιώσουν!
Αλλοίμονο στις χώρες που θα ξεπουλήσουν τώρα!
  • βαγόνι είπε:
    Περί αυτού ακριβώς πρόκειται!
  • Μ.Γ είπε:
    Aκριβως αυτο συμβαινει αγαπητε φιλε. Προσπαθουν εναγωνιως να μετατρεψουν το φανταστικο χρημα σε πραγματικο ! Κι’ εδω ακριβως βρισκεται και η τεραστια προδοσια ολων αυτων των αθλιων υπαλληλων τους που σπευδουν να τους βοηθησουν με το ξεπουλημα του εθνικου μας πλουτου.

το παρακάτω σχόλιο που είδα στο antinews δείχνει ότι το Ελληνικό Έθνος ζητάει εκδίκηση.
Η σφαγή των βοδιών στο νησί του ήλιου και η εκδίκηση των Θεών γι΄αυτή την ανίερη πράξη είναι ο λόγος που ονομάστηκε (Απρίλιος 2010) αυτό το blog ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.


Μ.Γ είπε:
Θα προσεθετα λοιπον αγαπητη ορτικαδ (!) οτι δεν αρκει να πανε μονο στα σπιτια τους ολοι αυτοι, αλλα και να λογοδοτησουν. Γιατι εχουν ηδη διαπραξει εγκληματα εναντιον του τοπου μας λεγοντας συνειδητα ψεμματα και υποκλεπτοντας την ψηφο του λαου. Κι επειδη εχουν διαπραξει συνταγματικο πραξικοπημα με την υπογραφη της δανειακης συμβαση. Κι’ επειδη συνεχιζουν να λενε ψεμματα και να αγνοουν την κοινωνικη κατακραυγη, κι’ επειδη εχουν στρεψει την μια κοινωνικη ομαδα εναντιον της αλλης, κι’ επειδη την στιγμη αυτη υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν στα σκουπιδια για τροφιμα, κι’ επειδη υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που εχουν αυτοκτονησει λογω χρεων. Κι’ επειδη εξαπελυσαν την αστυνομια και τους κουκουλοφορους τους εναντιον του κοσμου. Δεν αρκει λοιπον “να πανε σπιτια τους” κι’ ουτε γατα ουτε ζημια, πρεπει και να λογοδοτησουν για λογους δικαιοσυνης και παραδειγματισμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger