Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μια εναλλακτική οδός για την επανεθνικοποίηση του κράτους και των ξεπουλημένων.

Με τις παρακάτω διαπιστώσεις:

1). Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δημιουργεί ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο μη εθνικού κράτους το οποίο θα ανατραπεί μόνο με ένοπλο Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
2). Πρώτος οικονομικός νόμος : Τα μονοπώλια είναι αδύνατον να φαλήρουν.

συμφωνώ αλλά ίσως υπάρξει πολιτική λύση που θα δώσει μια εναλλακτική λύση ΕΠΑΝΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του κράτους για να αντιστραφούν τα αποτελέσματα του πρώτου για το Ελληνικό Έθνος και για την διάψευση του δεύτερου.

Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο αντινεοταξικό κόμμα εκδίκησης να δώσει την εκδίκηση που αποζητά ο απλός Ελληνικός λαός και να δώσει την ελπίδα για μείωση της ανεργίας και την επανεθνικοποίηση των ξεπουλημένων μέσω υπόσχεσης για την ψήφιση νόμων συγκεντρωμένης ισχύος που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία τις ξεπουλημένες στα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα τράπεζες και εταιρίες ώστε να μετριασθεί η εξαθλίωση της ζωής μας και να ανέβει το βιοτικό μας επιπέδο.
Η απέλαση των λαθροεποίκων είναι ακόμα ένα μέτρο που θα βοηθήσει να ανέβουν τα μεροκάματα και οι μισθοί.

Η ανέλιξη στην εξουσία για τον εξαναγκασμό σε χρεοκοπία των ξεπουλημένων στα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα τραπεζών, επιχειρήσεων και εταιριών εκμετάλλευσης φυσικών πόρων είναι μια ακόμα διέξοδος στο στημένο παιχνίδι ξεπουλήματος και εξαθλίωσης.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα σε σχόλιο στο antinews.

Το σχόλιο που σχολίασα ακολουθεί παρακάτω:

Προφήτης είπε:
Εύγε! Μπράβο!
Αλλά αν προλάβουν να “αποκρατικοποιήσουν”, δηλαδή να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία, δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο “μη εθνικού κράτους”, το οποίο δεν ανατρέπεται παρά με νέο, ένοπλο, εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, με όσες ιστορικές πιθανότητες έχει αυτός να υπάρξει.
Δηλαδή η Ελλάδα χάνεται και απαιτείται νέα ιστορική, εθνική αυτογνωσία που θα παράξει ορμή, και νέοι Κολοκοτρώνηδες που θα μετατρέψουν την ορμή σε νέο κράτος των Ελλήνων.
Επίορκοι πολιτικοί ξεπούλησαν, και έτσι μάς άρπαξαν τον ΟΤΕ, που αντί να συνεισφέρει φόρους και κέρδη στο Κοινόν των Ελλήνων στέλνει τα κέρδη του στην Φραγκφούρτη, ανεβάζοντας περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο των Γερμανών, και κάνοντάς τους ακόμα πιο ισχυρούς, οικονομικά και πολιτικά, ώστε να μπορούν να μάς πάρουν και την υπόλοιπη περιουσία!
Πρώτος οικονομικός νόμος : Τα μονοπώλια είναι αδύνατον να φαλήρουν.
Γι’ αυτό ΟΛΟΙ επιδιώκουν να γίνουν μονοπώλια.
Το κατάφεραν γυφτοπασόκοι, Σταζοπράκτορες, SIEMENS και Μητσοτάκης.
Αν ο ΟΤΕ, όπως μπορούσε, συνεισέφερε 1,5-2 δις € το χρόνο στο δημόσιο ταμείο, από μερίσματα κερδών και εταιρικούς φόρους, και η ΔΕΗ άλλα τόσα, ιδού το 7% όλων των δημοσίων εσόδων (συνολικά 49 δις €/χρόνο).
Μόνο από 2 επιχειρήσεις!
Να γιατί είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας όσοι ξεπουλούν τις δημόσιες επιχειρήσεις.
Και φορείς εσχάτης αφελείας όσοι, χωρίς κέρδος, τούς χτυπάνε παλαμάκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger