Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Το παιχνίδι της «σύγχρονης» ΚυβερνοΠροπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και οι αλληλοϋποστιριζόμενοι ρόλοι μπαχαλάκηδων - ΜΑΤ.

Το «παιχνίδι» για την τρομοκράτηση του κόσμου περιλαμβάνει:

1). προειδοποίηση (επεισόδια από προηγούμενες ημέρες ή πριν την μαζική συγκέντρωση που δίνουν το μήνυμα στον απλό κόσμο να μην πάει στην συγκέντρωση)

2). ανάμιξη αναρχοπαρακρατικών στον απλό κόσμο σαν πράκτορες, ιδίως σε μεγάλες συγκεντρώσεις ανομοιογενών συμφερόντων π.χ. γενικές απεργίες.

3). ομάδες αναρχοπαρακρατικών κάνουν αλληλοψευτοπροκλήσεις (όχι ότι είναι απαραίτητο συστατικό για να «ψεκάσουν» τα ΜΑΤ) πάντα σε κοντινή απόσταση με τα ΜΑΤ για να πεταχτούν τα πρώτα χημικά που θα διαλύσουν τον συγκεντρωμένο κόσμο.

4). μετά την διάλυση του συγκεντρωμένου κόσμου επεμβαίνουν οι σακκιδιοφόροι-κουκουλοφόροι-μπαχαλάκηδες (σπάσιμο μαρμάρων, πεζοδρομίων για την απόκτηση «πολεμοφοδίων») και οι σακκιδιοφόροι-κουκουλοφόροι-βανδαλιστές-πλιατσικολόγοι (σπάσιμο καταστημάτων και άλλων περιουσιών ιδιωτών και δημοσίου) και  για να παραμείνει αδειανή η πλατεία και να δικαιολογηθεί (από τα πλάνα «της επόμενης μέρας» της Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας) η χρήση καρκινογόνων χημικών και βίας.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Επώνυμη μαρτυρία ταξίαρχου διαδηλωτή: Άψογο το σχέδιο των ΜΑΤ εναντίον του “εσωτερικού εχθρού”. Ανάλυση.

Σημείωση ιστολογίου : Πιστεύω ότι τα επεισόδια επίτηδες υπερπροβάλλονται από τα Μ.Μ.Κυβερνοπροπαγάνδας (τηλεοπτικά και εφημερίδες) ρίχνοντας εκεί το κέντρο βάρους ενώ η προδοσία του πολιτικού συστήματος και ιδίως η προδοσία των παγκοσμιοποιητολάγνων (η εξαθλίωσή μας λόγω της πτώσης του βιοτικού μας επιπέδου δεν κρύβεται) απέναντι όχι μόνο στην σημερινή γεννιά Ελλήνων και Ελληνίδων αλλά και στους αγώνες των προγόνων μας αλλά και τις μελλοντικές γεννιές σκοπίμως αποσιωπάται.
Η ιδέα των μεγαλοδημοσιογραφίσκων είναι ότι τρώμε κουτόχορτο που μας σερβίρουν.
Και η πλάκα είναι ότι οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι νομίζουν ότι κάνουν «σύγχρονη» προπαγάνδα και όχι την παλαιομοδίτικη άλλων χωρών π.χ. ο σχολιασμός μεγαλοδημοσιογράφου για την «παλαιομοδίτικη» προπαγάνδα (γκρο πλαν στην εφημερίδα που κρατούσε ο Τσάβεζ) στην συνάντηση Τσάβεζ και Κάστρο μετά την περιπέτεια υγείας τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger