Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Tο κίνημα του ηθικοεθνικοβολέματος του φτωχού Ελληνικού λαού πρέπει να γιγαντωθεί για να διαλύσει, με τη βοήθεια μιας πατριωτικής εξουσίας και των νομικών όπλων, την τραπεζοκρατία, τα καρτέλ, τις διεφθαρμένες και τις εθνομηδενιστικές εξουσίες.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Για 30 αργύρια ψήφισαν να αναρτηθεί η σημαία της τουρκιάς στο Παλαμήδι! Θα τους αφήσουμε; Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Ο συμβολισμός που προσπαθούν να «περάσουν» οι ισλαμοφασίστες στην πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους με τις εκδηλώσεις και την πιθανή ανύψωση της σημαίας τους είναι προφανής.
Η δημοτική αρχή του Ναυπλίου πρέπει να θυμηθεί τους αγώνες που έδωσαν οι προγονοί μας για να διώξουμε τους ισλαμοφασίστες από την χώρα μας.

Το κλεπτοκρατικό σύστημα που εφάρμοσαν τα κόμματα, κυρίως του πασοκ που κυβέρνησε πολλά χρόνια, σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο πρέπει να αντικατασταθεί από ένα σύστημα που θα δώσει ελπίδα στις νέες γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων.
Κατά τη γνώμη μου το κίνημα του ηθικοεθνικοβολέματος του φτωχού Ελληνικού λαού πρέπει να γιγαντωθεί για να διαλύσει, με τη βοήθεια μιας πατριωτικής εξουσίας και των νομικών όπλων, την τραπεζοκρατία, τα καρτέλ, τις διεφθαρμένες και τις εθνομηδενιστικές εξουσίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger