Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Που οδηγούν τα σχέδια και η εφαρμογή της ελεύθερης μετακίνησης, της προδοσίας του έθνους και του υλισμού;

Τα πρακτοράκια του σορος, τα πρακτοράκια της προδοτικής κυβέρνησης της χώρας μας και τα λοιπά πρακτοράκια της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου στις εθνομηδενιστικές – εθνοπροδοτικές τους ιδεοληψίες μέσα από την εκπαίδευση, τα Μ.Μ.Κυβερνο-Προπαγάνδας και την επαφή των πρακτορίσκων τους σε χώρους που συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου που δεν γνωρίζει που οδηγούν οι ιδεοληψίες των think tanks της παγκοσμιοποίησης.

Τα πρακτοράκια της παγκοσμιοποίησης έχουν ένα προκατασκευασμένο συμπέρασμα ότι:

  • - η μετακίνηση κεφαλαίων και εταιρειών,
  • - λαθροεποίκων,
  • - νόμων
  • - προϊόντων

χωρίς κανένα περιορισμό ευνοεί το απλό λαό.

Για να ξεγελάσουν τον λαό πολλές φορές δεν αναφέρονται σε όλο το «πακέτο» της τετράπλευρης πυραμίδας ελεύθερης μετακίνησης.
Κατακρίνουν μια η δύο «πλευρές» ενώ αφήνουν τις άλλες στο «σκοτάδι».

Ούτε αναφέρονται στο ποιούς ευνοεί η αποδόμηση της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Το μόνο που προσπαθούν τα εργαλεία της παγκοσμιοποίησης είναι να διαδώσουν το δηλητήριο της προδοσίας του έθνους σε όσους περισσότερους μπορούν.

Τα προαποφασισμένα συμπεράσματα της ελεύθερης μετακίνησης, της προδοσίας του έθνους και του υλισμού «πασπαλίζονται» με διάφορες έννοιες για τις οποίες δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα καθόλου (Ελευθερία, ανθωπισμός κ.α.) οι νεοφιλελεύθεροι «αριστεροί» με τις πολύ μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από το άρθρο
Εθνομηδενιστικός μεταμοντερνισμός
http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2011/06/1.html#more

«Ο εθνομηδενισμός χρησιμοποιεί μια «επιστημονική μεθοδολογία», μέσω της οποίας έχει ήδη προκατασκευάσει συμπεράσματα, τα οποία προσπαθεί να τα τεκμηριώσει μέσω της έρευνάς του. Οι περισσότεροι το κάνουν αυτό, δομούν το υλικό της έρευνάς τους σύμφωνα με τα πιστεύω τους επάνω στο θέμα.
Έτσι, οι περισσότερες μελέτες, εθνομηδενιστών επιστημόνων, δεν πείθουν πλέον γιατί, προσπαθούν να οδηγήσουν σε προαποφασισμένα συμπεράσματα.

Το παραπάνω κείμενο είναι σχόλιο στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:

Πιστοποιημένη Νεοφιλελεύθερη Νεοταξίτισσα “εκπρόσωπος” αγανακτισμένων. Λέξεις-κλειδιά στη διατριβή της: παγκοσμιοποίηση, απορρύθμιση, κατάλυση και εκπόρθηση εθνικών συνόρων, “ελεύθερη κίνηση” (κεφαλαίων και ανθρώπων, την ελεύθερη λαθρομετανάστευση εννοεί…) – αποτρέψτε τον κίνδυνο να στρέψουν την κίνηση υπέρ της GAPικης Διακυβέρνησης – Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε μόνο με την Ελληνική Σημαία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger