Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ξεπούλησαν τον Ο.Τ.Ε. μας οι προδότες και ετοιμάζουν τα υπόλοιπα ξεπουλήματα.

πηγη: olympia.gr

Μετά το χθεσινό ξεπούλημα του ΟΤΕ,  τι έρχεται; Αν ρίξεις μια ματιά στο ταμπλό του χρηματιστηρίου και δεις τις χθεσινές τιμές θα τρίβεις τα μάτια σου.
Ενδεικτικά σου αναφέρω: ΕΤΕ 4,92 , ΑΤΕ 1.32, ΟΤΕ 6.46, ΔΕΗ 9,78, ΕΥΔΑΠ 5,20, ΖΑΧΑΡΗ 1,05.
Δεν είναι ελκυστικές για αγορά; Λουκούμι μου φαίνονται. Έτσι  μετά την ληστεία του χρηματιστηρίου επί ΣΗΜΙΤΗ, όπου λεηλατήθηκε  βιαίως το εισόδημα του Έλληνα, η ιστορία επαναλβάνεται ξανά αλλά με στόχο πλέον την δημοσία  περιουσία. Διότι όταν επιχειρήσεις του δημοσίου έχουν τέτοιες τιμές, το ξεπούλημα έχει μπει σε τροχιά.
Και τι κάνουν για να το επιτύχουν;  Σε ξαναδανείσουν και σε ξαναδανείσουν ώστε να σε έχουν όμηρο μια ζωή. Αλήθεια ποια τράπεζα δανείζει μια επιχείρηση όταν δεν ξέρει ότι δεν θα τα πάρει; Απλά καμία. Και εδώ γιατί το κάνουν; Μα γιατί πλέον στοχεύουν στο ξεπούλημα της χώρας. Τι άλλο  από ξεπούλημα είναι ο ΟΤΕ; Γι αυτό κόπτονται να συναινέσουν όλοι οι πολιτικοί στο ξεπούλημα με αφορμή να σωθεί η χώρα. Μόνο που δεν λένε την αλήθεια ως συνήθως. Ότι  για  σωτήρια εννοούν τις χρεοκοπημένες τράπεζες και η αρπαγή του ελληνικού πλούτου.! Θέλουν συναίνεση από όλους για το ξεπούλημα. Βλέποντας τις τιμές των μετοχών έχουν έτοιμο το έργο. Μόλις πάρουν την συναίνεση που θέλουν θα γίνει η μεγάλη επιδρομή. Δεν τους ενδιαφέρει το αύριο της χώρας. Δεν τους ενδιαφέρει, αν φτωχύνεις, αν ξενιτευτείς, αν πεθάνεις. Τους ενδιαφέρει η λεηλασία της χώρας. Το παράδειγμα του ΟΤΕ είναι εδώ.
Αλήθεια θα βρεθούν νέοι ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ να συναινέσουν; Φοβάμαι προς ναι. Και τι μένει;  Να βγούμε ξανά στις πλατειές να αποτρέψουμε το ξεπούλημα. Η Κυριακή που πέρασε τους έδωσε καλό μάθημα. Να συνεχίσουμε την πίεση να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της χώρας.
Μόνο εμείς θα βάλουμε φραγμό στα σχέδια όλων αυτών που μας ξεπουλάνε.
Ο ΟΤΕ σου έδειξε τα σχέδια τους. Μπείτε  στα  σαιτ των κομμάτων και στείλτε μηνύματα. Να μην τολμήσουν  με διάφορα τερτίπια να περάσουν το ξεπούλημα και πείτε τους τι  είπε ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ . Το ΓΟΥΔΙ είναι πλέον εδώ!
Υ.Γ. Μην αδιαφορείς. Αυτές τις μέρες συντελείται η ληστεία της χώρας μας. Όπου μπορείς και όπως μπορείς δήλωσε. Η χώρα δεν πουλιέται!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger