Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Το κόμμα ΒΟΛΕΜΑ μια ελπίδα για τον φτωχό Ελληνικό λαό.

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου και είναι μια σουρεαλιστική απάντηση στο πρόσφατο κυβερνητικό προπαγανδιστικό βίντεο που  «ανέβηκε» πρόσφατα στο YouTube που προφανώς απευθύνεται σε ανεγκέφαλους αμνήμονες.
Γι΄αυτό προτάσσω μια εναλλακτική λύση με την ίδρυση κόμματος, άνοδο στην εξουσία, επανεθνικοποίησης της περιουσίας μας και ανόδου του βιοτικού μας επιπέδου με σατυρικό τρόπο σε αντίθεση με το «ξεπουληματοσυμμάζεμα» του κράτους και την εξαθλίωση του απλού Ελληνικού λαού από τους πρόθυμους που είναι «πολύ αληθινά».

Ξεχάστε τα παραδοσιακά κόμματα που λένε ψέμματα πριν τις εκλογές και εφαρμόζουν ακραία ξεπουλήματα της περιουσίας μας και του Εθνικού μας πλούτου.

Τώρα έφτασε το κόμμα ΒΟΛΕΜΑ.

Σκοπός του κόμματος ΒΟΛΕΜΑ είναι η άρνηση αποπληρωμής του χρέους, η εκδίωξη των λαθροεισβολέων, η κρατικοποίηση των τραπεζών, η επανεθνικοποίηση των ξεπουλημένων, η άνοδος του βιοτικού επίπέδου του φτωχού Ελληνικού λαού και η εφαρμογή μιας μικτού τύπου άμεσης δημοκρατίας, κληρωτών και αιρετών.

Τα 2.000.000 μέλη του κόμματος ΒΟΛΕΜΑ θα έχουν ίσο ποσοστό στους κληρωτούς ελεγκτές με αυτό του υπόλοιπου Ελληνικού λαού.
Οι κληρωτοί ελεγκτές θα λαμβάνουν μέρος στον έλεγχο της εξουσίας και στην εισήγηση για δημοψηφίσματα.

Όταν ανέβει στην εξουσία το κόμμα ΒΟΛΕΜΑ θα φροντίσει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία όσοι πλήγωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό με τις ενέργειες, τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Μετά από νομοθετική ρύθμιση που θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία του κόμματος ΒΟΛΕΜΑ τα 2.000.000 μέλη του κόμματος θα δουλεύουν σε έναν από τους ξεπουλημένους οργανισμούς με μισθό που θα τους εξασφαλίζει ικανοποιητική διαβίωση.
Αυτός είναι ένας τρόπος για να μειωθεί η ανεργία που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.
Ο ξεπουλημένος οργανισμός δε θα μπορεί να αυξάνει όσο θέλει τα τιμολόγια λόγω του κρατικού παρεμβατισμού για την προστασία της ποιότητας της ζωής του Ελληνικού λαού.
Για την προστασία του ανταγωνισμού η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και οι επιδοτήσεις θα ελέγχονται από το κράτος.
Αν ή όταν χρεωκοπήσει ο ξεπουλημένος οργανισμός οι 2.000.000 εργαζόμενοι θα μεταφέρονται στον επόμενο ξεπουλημένο οργανισμό κ.ο.κ.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του κόμματος ΒΟΛΕΜΑ με άλλο κόμμα είναι συμπτωματική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger