Τρίτη 31 Μαΐου 2011

34χρονος κοσμηματοπώλης δολοφονήθηκε στο κοσμηματοπωλείο του στη Λυκόβρυση από οπλισμένα αδίστακτα καθάρματα που ήθελαν να τον ληστέψουν.

Ο 34χρονος κοσμηματοπώλης δολοφονήθηκε στο κοσμηματοπωλείο του που βρίσκεται στην οδό Πλαστήρα 5, στη Λυκόβρυση από οπλισμένα αδίστακτα καθάρματα που ήθελαν να τον ληστέψουν.
Ο 34χρονος κοσμηματοπώλης ήταν πατέρας ενός παιδιού και περίμενε το δεύτερο.

Τα καλασνικοφόρα καθάρματα έχουν ξεσαλώσει ληστεύοντας και δολοφονώντας άοπλους Έλληνες κοσμηματοπώλες, άοπλους Έλληνες πολίτες και άοπλες Ελληνίδες πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει λίγος καιρός από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη και τις πρόσφατες αιματηρές ληστείες κοσμηματοπωλείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (π.χ. την πρόσφατη στη Θήβα).

Η διαφορά στον πολεμικό εξοπλισμό των λαθροεισβολέων σε σχέση με τον ανυπεράσπιστο Ελληνικό λαό είναι χαώδης (οι λαθροεγκληματίες έχουν, καλάσνικοφ, γκλόκ, μαχαίρια κ.α.) και αυτό είναι ευθύνη της πολιτείας.

Ο λόγος για τον ανεξέλεγκτο καλπασμό της εγκληματικότητας είναι εισαγωγή εγκληματικών στοιχείων στην Ελλάδα από το εξωτερικό.
Οι πάνοπλοι λαθροεγκληματίες έχουν σχηματίσει λαθροαγέλες - λαθροσυμμορίες και «αλωνίζουν» ανενόχλητοι.

Με τις εγκληματικές ενέργειες εκτός της τρομοκράτησης γίνεται αρπαγή των περιουσιών μας και φυγάδευση πολύ μεγάλου μέρους τους στο εξωτερικό (Ο χρυσός στην εποχή που ζούμε γίνεται ολοένα και ακριβότερος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger