Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;... Μήπως είναι μια ακόμη εξαγγελία της τυραννικής ολιγαρχίας που στοχεύει στην εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας της Ελληνικής κοινωνίας;

Έκανα το παρακάτω σχόλιο στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Tι εννοεί η κυβέρνηση με διανομή δωρεάν γης σε “εποίκους”; Μήπως εννοεί ότι θα μοιράσει Ελληνική γη σε λαθρομετανάστες;

Είναι πράγματι πολύ ύποπτη η προσθήκη των λαθροεποίκων στην ανακοίνωση των ολιγαρχικών τυράννων.
Δεν με αιφνιδίασε όμως, επειδή γνωρίζω ότι εφαρμόζουν (οι τυραννικοί ολιγάρχες) τα αντίθετα των ορθών λύσεων που έχω προτείνει (* & **) για να εξέλθουμε της τεχνητής κρίσης με την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
_________________________________________
*Η πρόταση 8).
(ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.)
στην ανάρτηση μου με τον τίτλο:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ
εμφανώς μιλάει για φτωχές Ελληνικές οικογένειες και για πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες και όχι για λαθροεποίκους.
_________________________________________
**(ολόκληρη η ανάρτησή μου ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμo) http://tonhsitouhliou.wordpress.com/2010/11/28/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B5-2/

η ανάρτηση στην οποία έκανα το σχόλιο ακολουθεί παρακάτω:

πηγή: ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... 'Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ
αναδημοσίευση: αλλενάκι

ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;...

Εχθές είδα σε πολλές ιστοσελίδες έναν άκρατο πανηγυρισμό για την “πολύ σωστή” κίνηση της κυβέρνησης να δώσει για μακροχρόνια μίσθωση αγροτικές εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση.
Αυτό που με εξέπληξε και με έκανε πραγματικά έξαλλη είναι η περιγραφή της είδησης:
“Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.” ΠΗΓΗ e-go.gr
 • Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση εξαργυρώνει επιταγές προς “τα παιδιά της Υπατείας” ή οποιεσδήποτε άλλες “επιταγές” έχει υπογράψει εν αγνοία μας!
  (σσ.Α. σωωώπα!)
 • Δεν θέλω να πιστέψω ότι προσπαθεί να εδραιώσει τους λαθρομετανάστες στην χώρα κάνοντας τους γαιοκτήμονες! (σσ. Α. ξανά σωωώπα!)
Από την άλλη όμως…
 • έποικος είναι αυτός που έχει πάει και έχει εγκατασταθεί σε άλλη χώρα από την δική του και μάλιστα οργανωμένα από το κράτος που επιδιώκει την αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης μίας περιοχής.
  (πχ Τούρκοι έποικοι στην κατεχόμενη Κύπρο)
 • Άλλη έννοια της λέξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 • Ποιοι είναι λοιπόν οι “έποικοι” στην Ελλάδα;
 • Ποιος αποφάσισε την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης πχ στην Μακεδονία;
Αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι μάλλον το υπουργείο εννοεί Έλληνες άλλων περιοχών οι οποίοι θα θελήσουν να μετεγκατασταθούν ώστε να αναλάβουν τις αγροτικές γαίες πχ Θεσσαλός στην Μακεδονία.
 • Επειδή όμως μιλάω και γνωρίζω αρκετά καλά την γλώσσα μου…
  αυτοί στα Ελληνικά δεν λέγονται “έποικοι”!
Αν στο υπουργείο δεν ξέρουν τι γράφουν… δικό τους θέμα!
Αν έχουν γεμίσει αμερικανοσπουδαγμένους αμόρφωτους συμβούλους… και πάλι δικό τους θέμα!
Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι η αλλαγή της ανακοίνωσης!
Είτε ξέρουν τι γράφουν και τι εννοούν (πράγμα που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας και ελπίζω να μην ισχύει!) είτε όχι (πράγμα που εκτός από ανίκανους τους καθιστά και γελοίους!) αν δεν αλλάξουν το κείμενο αφήνουν ανοιχτό ένα τεράστιο παράθυρο για οποιονδήποτε κακοπροαίρετο.
Πρέπει λοιπόν κάποιος να ασχοληθεί και να τους ζητήσει να είναι έστω “τυπικά” σωστοί στην διατύπωση της ανακοίνωσης γιατί αυτή την φορά… η ουσία είναι στους τύπους!
Απλή κοινή λογική…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger