Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Τι θέλουν τα τοκογλυφικά μεγαλολαμόγια και ποιές μεθόδους ακολουθούν για να πετύχουν τους στόχους τους;


a). Την κατάργηση των συνόρων στα εθνικά κράτη,

b). Την διακίνηση ανθρώπων, υλικών και επιχειρήσεων σε πολύ μεγάλες γεωγραφικά περιοχές χωρίς περιορισμούς (νομοθετικούς)

c). Εταιρίες που θα έχουν υπερκέρδη από την μεγάλη προσφορά εργατικού δυναμικού (χαμηλοί μισθοί λόγω ανασφάλειας του εργατικού δυναμικού)

d). Τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων.

e). Την αρπαγή πόρων που θα ελέγχονται από ολίγους.


Το Ξεπούλημα της Ελλάδας και Το Πολιτικό Πρίσμα Του Φαινομένου Μετάβασης Σε Μια Νέα Κατάσταση Πραγμάτων

Η γενική κατεύθυνση της πολιτικής που ασκείται από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας είναι το ξεπούλημά της (οικονομικά, εδαφικά, εθνικά-δημογραφικά, κοινωνικά, πολιτισμικά) για την εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας που έχει χαραχθεί με τελικό προορισμό την εξουσία των αρπαχτικών τοκογλύφων (διακυβέρνηση από τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες πολυεθνικών που θα ελέγχουν τα χρέη, τους οικονομικούς πόρους και τους ανθρώπους) η οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.
Ήταν απόφαση των κυβερνήσεων η αύξηση της διαφθοράς και όχι των πολιτών.
Πως «φαγώθηκαν» τόσα δισεκατομμύρια;
Μέσω:

1). χρεών από δάνεια,
2). χρηματιστήριο,
3). ομόλογα,
4). πράσινα τέλη σε υπηρεσίες και προϊόντα,
5). κοπή χρήματος (αμερική) που χρησιμοποιείται για την αρπαγή πλουτοπαραγωγικών πόρων άλλων κρατών
6). ξεπούλημα του υπόγειου ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο & άλλα ορυκτά) σε εταιρίες και τράπεζες
7). μελλοντική υπερτιμολόγηση προϊόντων και ορυκτών (χρυσός, πετρέλαιο κ.α.) ελέγχοντας τις ποσότητες και τους κατόχους

Για τα τοκογλυφικά funds το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης που φέρνει η πολυπολυτισμικότητα για το μεγάλο κεφαλαίο, ένα εργαλείο που πλάθουν με με τα δικά τους τα χέρια και που το βελτιώνουν συνεχώς.

Η μετεξέλιξη της διαφθοράς
(δραστική μείωσή της ανεπίσημης διαφθοράς και άνοδος της επίσημης διαφθοράς μείωσης του χρέους)

είναι το τωρινό ζητούμενο για την συνεχή αποπληρωμή της αεριτζίδικης οικονομίας την οποία χρησιμοποιούν οι μεγαλοτοκογλύφοι.
Η αεριτζίδικη οικονομία (τραπεζών και πολυεθνικών) είναι ένα αδηφάγο τέρας που δεν χορταίνει ποτέ με εργαλείο την πολυπολυτισμική ισοπέδωση, ώστε η αυτοδιάθεση των εθνών να γίνει αδύνατη.


Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών

Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

Πρώτον,

στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),

β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι

γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

και δεύτερον,

στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.


Ακολουθούμενες μέθοδοι διάλυσης των κρατών και των συνεκτικών δεσμών κάθε στοχευμένου έθνους μέσω της μετάβασης προς την νέα αταξία και τον έλεγχο της πλειοψηφίας από την ολιγαρχία.

1. οικονομική εξάρτηση πολλών χωρών από δάνεια που είναι αδύνατον να αποπληρωθούν,

2. αλλά και από τους ελεγχόμενους πολιτικούς των κομμάτων,

3. τις ελεγχόμενες οικονομικές και ενεργειακές κρίσεις,

4. τους στοχευμένους πολέμους στρατών και μυστικών υπηρεσιών (για την ανατροπή πολιτικών ή δικτατόρων, για την δημιουργία πολιτικών προσφύγων, για την απόσπαση πλουτοπαραγωγικών πηγών),

5. την ελεγχόμενη λαθρομετανάστευση που την διακινούν ομάδες εκπαιδευμένες από μυστικές υπηρεσίες,

6. τον μη αμεσοδημοκρατικό (δημοψηφίσματα τακτικά και μη) τρόπο λειτουργίας των κρατών,

7. την πτώση του κοινωνικού επιπέδου (παιδεία, πολιτισμός, ενημέρωση),

8. τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.

9). Τον εκφοβισμό και την ανασφάλεια όσο περισσότερων γίνεται ( για να υπάρχουν ελεγχόμενες αντιδράσεις) με όπλα:

α). την εγκληματικότητα,
β). το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό,
γ). την εργασιακή ανασφάλεια,
δ). περιβαντολογική καταστροφή
ε). θέματα υγείας (μεταδοτικοί ή μη βακτήρια & ιοί)
ζ). κρατική καταστολή και αντιδράσεις από ιδεολογικά αντίρροπες δυνάμεις (ιδεολογικός πόλεμος, με συντονισμένες και μη συντονισμένες, αλλά έμπρακτες τακτικές κινήσεις ενάντια στις φωνές αντίστασης)
η). ο ρόλος των φύλων σε συνθήκες όλο και μεγαλύτερης εργασιακής ανασφάλειας (στην οικογένεια και γενικότερα στην κοινωνία)
θ). τον έλεγχο της καθημερινής ζωής (κάμερες, εμφυτεύσιμα τσιπάκια κ.α.)

10). Την καλλιεργούμενη απάθεια μέσω διαφόρων μεθόδων ( Μ.Μ.Ε., χημικών μεθόδων)


Η προδοσία του λαού από τους πολιτικούς

Η κριτική στην εξουσία από τον λαό δεν μπορεί να ξεφύγει από το καφενειακό-ιντερνετικό επίπεδο, προς το τακτικό και έκτακτο δημοψηφισματικό τρόπο ελέγχου των τριών εξουσιών και την άμεση συμμετοχή του λαού στις τρείς εξουσίες.

Άρα γίνονται πράγματα γι΄αυτό (Ελληνικό Έθνος) χωρίς αυτό.
Ο αγώνας μεταξύ Ελληνικών Εθνικών ιδανικών και προδοσίας είναι άνισος λόγω της συγκέντρωσης εξουσιών από την κυβέρνηση.

Η προδοσία είναι διαχρονικά ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος υπερπήδησης φαινομενικά ανυπέρβλητων εμποδίων.

Οι προδότες χρησιμοποιούν από παλιά τον λόγο (γελοιοποίηση, διαβολή, απειλές, εκβιασμούς κ.α.) τα εργαλεία (π.χ. δηλητήρια, εξουσία, εισβολείς από μακρυνά μέρη κ.α.), και την γνώση μυστικών.

Οι σημερινοί προδότες χρησιμοποιούν εκτός από τις παλιές δοκιμασμένες μεθόδους (π.χ. εξουσία) και τις σύγχρονες μεθόδους όπως τις φωτογραφικές μηχανές, τις κάμερες, τα τηλέφωνα, το ίντερνετ, την τηλεόραση για την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών (πλύση εγκεφάλου, στοχοποίηση και το ξεπούλημα).

Η προβοκάτσια, οι ληστείες και οι κλοπές χρησιμοποιούνται εναντίον μιας κοινωνίας σκόπιμα αφοπλισμένης, αγχωμένης για το μέλλον, και τεχνητά γεννετικά (κατάργησης του jus soli), πολιτισμικά και θρησκευτικά τροποποιημένης.

Στα γεωπολιτικά παιχνίδια κατανομής και επιβολής εξουσίας, η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου-θύματος, αλλά τον ρόλο του πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα σχέδια του νεοθωμανισμού, της Ευρωαραβίας και του νεοβυζαντινισμού, μέσω της ανόδου στην εξουσία της Ελληνικής κυβέρνησης, εθνικά υπερήφανων πατριωτών Ελλήνων που θα επαναφέρουν την πρότερη κατάσταση ειρηνικής συνύπαρξης της Ελληνικής κοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger